Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Son Dönemlere Damgasını Vuran Zebra Perde Modelleri

Son Dönemlere Damgasını Vuran Zebra Perde Modelleri

Zebra perdeleri daha çok ofislerde görmeye alışsak ta artık, evlerin odasını da süslemeye başlamıştır. Özellikle modern ve tasarım harikası olan zebra perdeler, her ev hanımının seveceği türden tasarlanmaktadır. Çiçekli modellerin yanında sade ve renkli modelleri de mevcuttur. Zebra perdeler pek çok yönden ev sahiplerine avantaj sağlar. Özellikle tek başına kullanımı yapıldığında ekstra tül ya da güneşlik gibi perdelere ihtiyaç duyulmaz. Sade ve şık tasarımları ile evleri olduğundan daha güzel ve daha modern göstermeyi başarmıştır.

Ofisler İçin Zebra Perde Modelleri
Ofislerde kullanılabilecek en güzel perde modalarından bir tanesi elbette zebra perdelerdir. Bu perdeler ofisleri hem şık hem de karakteristik bir görselliğe kavuşturur. Bu nedenle iş yeri sahipleri tarafından sıkça kullanılır. Temizliği de diğer kumaş perdeler göre daha kolaydır. İş yerlerinin yanında okullarda, hastaneler ve diğer kamu kuruşlularında sıkça tercih edilir.

Ev Dekoruna En Uygun Zebra Perde Modelleri
Ev dekorunda sade ve şıklıktan yana tasarımları seviyorsanız burada zebra perde tercih edebilirsiniz. Zebra perdeler, her renkten bayanların karşısına çıkmaktadır. İster günümüzün moda renklerini, isterseniz de kendi sevdiğiniz renkleri evlerinizin pencerelerine yansıtabilirisiniz. Mekanizmaları ve kumaşı sağlam yapıda üretildiğinden dolayı uzun yıllar yıpranmadan kullanabilirsiniz. Üstelik diğer kumaş ve fon perdeler gibi üzerine koku ve is gibi herhangi bir şeyi barındırmaz. Bununla beraber, zebra perdeler günümüzde en sık tercih edilen perde modelleri arasında yer alır. Bu nedenle modern ve moda tasarımları bulmanız da oldukça kolaydır.

Uygun Fiyatlı Zebra Perde Modelleri
Stor perde seçerken daha pratik bir model arıyorsanız  zebra perdeleri tercih edebilirsiniz. Ürünler üzerinde leke ve duman gibi etmenleri barındırmaz. Üstelik zebra perde modelleri de oldukça uygun fiyatlıdır. Alacağınız perdelerde kumaş ve üretim kalitesine göre fiyat farklılıkları meydana gelebilir. Yine tüm eve bir takım yapmak isterseniz burada fiyatlar biraz daha düşecektir. Evlerinizin oturma odasından, yatak odasına kadar her odada zebra perdeleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Https://www.perdejim.com/zebra-perde-84 detaylı bilgiyi web sitesinden edinerek siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English