Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Son Dönemin En Popüler Estetik Uygulamaları

Son Dönemin En Popüler Estetik Uygulamaları

Genel anlamda estetik uygulamaları son yıllarda daha da artmıştır. Bunun en önemli sebeplerinden biri plastik cerrahi operasyonlarına alternatif estetik uygulamalar getirilmiş olmasıdır. Günümüzde birçok estetik operasyonlar kesi yapılmadan, lokal anestezi altında hatta bazıları anestezi dahi gerektirmeden yapılan işlemlerdir.  Dolayısı ile hem ekonomik olması açıdan, hem de kısa sürede yapılması ve günlük yaşama devam edilmesi açısından bu tür operasyonlara olan talep her geçen gün artırmaktadır. Bişektomi, Fransız Askısı ve Lazer Lipoliz operasyonları bu gruba giren estetik uygulamalarıdır.
Bişektomi,  Fransız askısı ve Lazer Lipoliz kavramlar yabancı kavramlar değildir.  Bunlar gelişmiş teknoloji olarak tarif edilen,  plastik cerrahi müdahale olmadan yüz ve vücut estetiğinin gerçekleştirildiği uygulamalardır.

Bişektomi Nedir?
Ablak yüz, tombul yanaklar bazı durumlarda sevimli görünse de genel anlamda bakıldığında kilolu ve şişman gösterirler. Özellikle zayıf, kilolu olmayan bazı kişilerde genetik yapıya bağlı olarak tombul yanak görüntüsü Bişektomi operasyonuyla son bulmaktadır. Son yıllarda sıklıkla gündeme gelen ‘’Hollywood yanağı’’ olarak da bilinmektedir. Bişektomi operasyonu, sayesinde yüz daha ince, daha gergin ve daha karakteristik bir görüntüye sahip oluyor. Bişektomi plastik cerrahi müdahalesi ile yapılan en küçük estetik uygulamalarından biridir.  Bişektomi operasyonu,  bazı durumlarda genel anestezi, bazı durumlarda ise lokal anestezi altında yapılmaktadır. Bişektomi operasyonu ile yanak ve yüzün tamamına şekil verme işlemidir. Yanak inceltme ameliyatı veya Hollywood yüzü olarak da bilinen Bişektomi yanakların her iki tarafında birikmiş yağların alınması ile yüze şekil verme işlemidir. Bu operasyon dıştan değil yanağın iç kısmından gerçekleştirilir. Yanağın iç kısmına 1 santimetre kadar kesikler açılarak yapılır. Ameliyat sonrasında herhangi bir iz kalması söz konusu değildir. Ameliyat sonrasında kişilerde yaklaşık 5 ile 10 yaş gençleşme görülür. Ameliyatın hiçbir zararı olmadığı gibi çok estetik bir görüntüye sahip olurlar. Elmacık kemikleri daha çıkık yüz daha uzun ve ince, çene biraz daha belirgin olur. Birçok ünlünün tercih ettiği Bişektomi Fiyatları çok kısa sürede, cerrahi koşullarda gerçekleştirilen bir işlemdir. İyileşme süresi çok kısadır.

Fransız Askısı Nedir?
Fransız askısı olarak bilinen estetik uygulama, cildin gençleştirilmesi ve sarkmaların giderilmesinde kullanılan bir işlemdir. Bu işlemde altın ipler kullanılmaktadır. Fransız askısı son günlerde en çok tercih edilen estetik uygulamalardan biridir. Operasyon değildir çok kısa sürede gerçekleştirilmektedir. Altın iplerle cilt iç kısımdan gerilir, bunun için herhangi bir anesteziye gerek yoktur. Cildin iç kısımdan gerilmesiyle, o bölgede Kolojen üretimi artmaya başlar, yani bu altın ipler Kolajen üretimini tetikler. Uygulanan bölgede, kan dolaşımı hızlanır, vücudumuzda bulunan Hiyalüronik asit daha fazla üretilmeye başlar. Böylece cilt daha genç görünür ve sarkmalar tamamen giderilir. Fransız Askısı Fiyatları kliniğe göre değişkenllik gösterebilir. Kırışıklıklar azalır,  minimum 2-3 yıl rahatlıkla kullanılabilen bir estetik uygulamadır.

Lazer Lipoliz Nedir?
Bölgesel zayıflama konusunda her zaman diyetle istenilen sonuç alınamamaktadır.  Vücudun belli bölgelerinde diyet yapılmasına rağmen istenildiği kadar incelme sağlanamamaktadır.  Özellikle böyle durumlarda Lazer Lipoliz Fiyatları uygulaması kesin ve somut bir çözüm olarak kullanılmaktadır.  Lazer Lipoliz, istenmeyen bölgelerdeki yağlardan kurtulma tedavisidir. Lazer Lipoliz yöntemi vücudun çeşitli bölgelerinde biriken yağların alınmasıdır.  Estetik uygulamalar arasında yeni nesil ve çok kullanılan bir tedavidir. Lipoliz, bölgesel incelme uygulamasıdır ve sonuçları son derece başarılıdır. Tedavi, çok ince iğneler kullanılarak yapılmaktadır. Yağlara uygulanan iğne ile yağlar yok edilir. Yaklaşık 1 seansta bu yağlardan kurtulabilmek mümkündür.
Lipoliz uygulamasıyla yağlardan vücudun tamamen kurtulması söz konusudur. Ancak,  uygulamadan sonra, doğru beslenme ve spor aktivasyonuyla tekrar yağlanmanın önlenmesi sağlanır.
 
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English