Son Dakika Haberler

Soğuk lipoliz yönteminde cildin altındaki yağ tabakalarına soğutma işlemi uygulanmaktadır. Yağ hücreleri hassas bir şekilde dondurulur yani kristalize olur.

Soğuk Lipoliz

Esstanbul Soğuk lipolizin ne olduğuna değinecek olursak; soğuk lipoliz bir yağ dondurma işlemidir. Sürekli diyet yapıyor fakat inatçı bölgesel yağlarınızdan kurtulamıyor musunuz? Soğuk lipoliz ile artık bu mümkün. Bu yöntem ile diyet ile veremediğiniz inatçı bölgesel kilolarınızdan rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Ayrıca soğuk lipoliz işlemi FDA onaylıdır. Soğuk lipoliz işleminde cerrahi bir müdahaleye gerek duyulmadan kişi kilolarından kalıcı ve çok kolay bir şekilde kurtulabilir. Soğuk lipoliz yönteminde hasta memnuniyetleri oldukça yüksektir. Bölgesel kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız bu yönteme gönül rahatlığı ile başvurabilirsiniz.

Soğuk lipoliz yönteminde cildin altındaki yağ tabakalarına soğutma işlemi uygulanmaktadır. Yağ hücreleri hassas bir şekilde dondurulur yani kristalize olur. Çok kısa bir süre sonra vücudunuz dondurulmuş olan bu yağ hücrelerini işler ve ölen yağ hücrelerini ortadan kaldırır.

Her Vücut İçin Ayrı Tedavi Planı

Her vücudun metabolizması farklıdır. Soğuk lipoliz ile incelmek istediğinizde size uygun bir program hazırlanır. Hazırlanan programlar kişiye özeldir. Bazı hastalar için birden fazla bölgeye soğuk lipoliz yöntemi uygulanabilmektedir. Böyle durumlarda aynı anda farklı bölgelere bu yöntemi uygulayabiliriz. Soğuk lipoliz yaptırmaya karar verdiğinizde doktorunuz sizinle görüşecek ve size uygun seansı hazırlayacaktır.

Soğuk lipoliz ile bölgesel incelme esnasında bir jel ped ve aplikatör uygulanmaktadır. Bu işlem sırasında hasta herhangi bir ağrı sızı hissetmez. İşlem sırasında uyuyabilir, kitap okuyabilir ya da yapmak istediği herhangi bir şeyi yapabilir.

Soğuk lipoliz ameliyatsız bir yöntemdir. Hasta uygulama esnasında herhangi bir ağrı ya da sızı hissetmez. Bu sebeple işlemden sonra normal hayatına devam edebilir. Spor gibi aktivitelerde bulunabilir ya da işe gidebilir. Bu işlem oldukça kolay ve rahat bir uygulamadır.

Soğuk Lipolizden Sonra Herhangi Bir Diyet Programına Gerek Var Mıdır?

Soğuk lipoliz işleminden sonra herhangi bir diyet programına gerek kalmadan hastalar bölgesel olarak incelmektedir. Fakat bölgesel olarak inceldiğini gören hastalarımız daha çok motive olup formlarını korumak isteyebilmektedirler. Sağlık için spor yapmak da oldukça gerekli olduğu için sağlığınız açısından spor yapmanızı tavsiye etmekteyiz.

Kilo kaybetmek ve yağ kaybetmek arasında farklılıklar vardır. Bu durum çoğu zaman hastalarımızın aklını karıştırabilmektedir. Peki bu farklılıklar nelerdir?
 

  • Kilo vererek yağ hücrelerinin daha çok küçülmesini sağlarız. Fakat bu durum yağ hücrelerinin tamamen ortadan kalkmasını sağlamaz.
  • Kilo aldığımız zaman ise yeni yağ hücreleri oluşmamaktadır. Sadece mevcut yağ hücrelerinin boyutları değişmektedir.
 

Soğuk lipoliz ile tedavi ettiğimiz yağ hücrelerinin sayısı %20’nin üzerindedir. Bu yağ hücrelerine herhangi bir cerrahi müdahale de bulunulmaz. Yağ hücreleri doğal bir şekilde işlenir ve yok edilir. Soğuk lipoliz yönteminde mevcut yağ hücreleriniz asla bir yerden başka bir yere taşınmaz, yok edilir. Soğuk lipoliz yöntemi bölgesel olarak uygulanan bir yöntemdir. Bu sebeple sadece uygulanan bölgedeki yağ hücrelerine etki eder ve oradaki yağ hücrelerinin yok olmasına sebep olur.
 

Soğuk Lipoliz İşlemi Nasıl Uygulanır?

 
  • Öncelikle işlem yapılacak bölge 45 dereceye kadar ısıtılır sonra hızlı bir şekilde -5 dereceye kadar soğutulur.
  • Uygulama yaklaşık 1 saat sürmektedir ve uygulanan bölgedeki yağ hücrelerinin ölmesine sebep olmaktadır.
  • Uygulama yapılan bölgelerde sıcaklık kaybı ani bir şekilde olduğu için sıkılaşma da görülmektedir.
  • Yaklaşık 1 veya 2 seans sonra uygulama yapılan bölgede kalıcı incelme görülmektedir.
 

Sizde bölgesel olarak zayıflamak istiyorsanız soğuk lipoliz yöntemi tam size göredir. Hemen şimdi soğuk lipoliz için randevu alarak bölgesel olarak yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken merkezimizi aramaktır.

Soğuk Lipoliz Fiyatları için hemen tıklayın.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English