Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Sivas'ta rehin aldığı eski eşini bıçakla yaralayan sanığın yargılanmasına başlandı

Anadolu Ajansı haberine göre;

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde eski karısını sokakta rehin alarak bıçakla yaralayan sanığın yargılanmasına başlandı.


Sivas 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık N.G. (38) tutuklu bulunduğu Sivas E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan SEGBİS aracılığıyla katıldı, müşteki M.B (36) ile taraf avukatları salonda hazır bulundu.


Sanık N.G, savunmasında, savcılıkta verdiği ifadelerin geçerli olduğunu, olaydan yaklaşık 4 ay önce M.B. ile boşandıklarını belirterek, "Boşanma sürecinde eşim çocuklarımızın velayetini istemedi ve bu nedenle çocukların velayeti bana verildi." diye konuştu.


Olay günü kızını görmek amacıyla İstanbul'dan ilçeye geldiğini anlatan N.G, "Tesadüfen İlçe Jandarma Komutanlığı karşısında kaldırımda görünce eski eşimin beni aldatmaları, çocukların velayetlerini istememesi hususları aklıma geldi ve kasaptan bıçak satın alıp, müştekiyi yakaladım. Amacım öldürmek ya da yaralamak değildi, atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Şikayetten vazgeçme olursa kabul ederim, öncelikle beraatimi talep ederim." dedi.


M.B. ise sanığın doğruları anlatmadığını, eski eşinin kendisine baskı yaptığını, kıskanç olduğunu ve aralarında anlaşmazlık yaşandığını iddia etti.


Bu nedenle eski eşinden ayrılarak babasının evine döndüğünü ifade eden M.B, şunları kaydetti:


"Eski eşim Sivas'a gelerek beni ve çocukları götürmek istedi, kabul etmedim, intihara kalkıştı. Annemler de 'çocukların var, yuvanı dağıtma' deyince beraber İstanbul'a döndüm. Kıskançlığına ve baskılarına devam ederek beni darbetti, bunun üzerine boşanma kararı aldım. Baskısı nedeniyle çocukların velayetini isteyemedim. Çocukları kendisinden almam durumunda önce beni sonra kendisini öldüreceğini söyleyince çocukların velayetini isteyemedim. Anlaşmalı boşandık ve Sivas'a babaevime döndüm. Kendisini aldattığım yönündeki iddiaları doğru değildir. Sivas'a döndüğümde üç kez numara değişikliği yaptım, her seferinde bana ulaşamadığında ya kızıma ya da anneme ulaşarak rahatsızlık veriyordu. Olay tarihinden bir gün önce kızıma ulaşarak "Annenle beraber öleceğiz' şeklinde mesaj atmıştı. Bu mesajı görmedim ancak kızım okuduğunu, sonrasında sildiğini söyledi."


Mahkeme heyeti, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanan sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 4 Ağustos'a erteledi.


Şarkışla ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde boşandığı eşi M.B. ile karşılaşan N.G. yere yatırdığı kadını göğsünden, sırtından ve elinden bıçakla yaralamıştı.


Müdahale etmek isteyen çevredekileri elindeki bıçakla tehdit eden N.G, İlçe Jandarma Komutanlığında görevli askerler tarafından gözaltına alınmış, olay çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansımıştı.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English