Son Dakika Haberler

Sinema Dünyasından Geri Kalma; Teknolog

Bilişim ve dünya teknolojiler hakkında bilgi alabileceğiniz Teknolog, sanatın da buluştuğu televizyon ve internet yayıncılığı alanındaki son gelişmeleri sizlerle paylaşmaktadır. Sinema dünyasından geri kalma; Teknolog ile Netflix, BBC ve HBO yayınlarının son dönemde yaptığı yatırımlar, yeni sezonlar ve yeni dizi yayınları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Doğru haber kaynağı olarak sizi sinema dünyası hakkında da bilgilendirecektir.


Netflix Sinema Haberleri Teknolog
Sinema haberleri hakkında detaylı bilgiler alabileceğiniz Teknolog, Netflix yayınları hakkındaki en yeni ve güncel sinema seçeneklerini sizlerle paylaşmaktadır. Ödün alan oyuncular, yeni yapılar ve gişe filmleri ile ilgili kaynaklara erişebileceğiniz geniş seçenekler sunarken, en iyi sinema HD televizyon fiyatları hakkında da kısa zamanda bilgi alabilirsiniz.
İnternet alanında kolay erişim ve profesyonel haber yayıncılığı yaparak, Netflix, BBC, HBO ve dünyada izlenen dizi ve film kaynaklarını sizlerle paylaşır. Doğru haber ve güncel sinema kaynakları hakkında Teknolog ekibinin sunacağı seçeneklere bakabilir, size özel film listelerinden de yararlanarak, Netflix listenizi oluşturabilirsiniz.


2020 En Çok İzlenen Film Haberleri
2020 yılında ödül alan ve en çok izlenen film haberleri hakkında Teknolog ailesine güvenebilirsiniz. Sinema alanındaki ödüllü oyuncular ve yapılarla ilgili doğru kaynakları sunarken aynı zamanda size özel liste seçeneklerine de yer verir. Netflix uygulama haberleri ve güncel film haberleriyle birlikte ödüllü film kaynağınız da olacaktır.
Netflix Türkiye, Rtük ve sansür detaylarıyla ilgili tarafsız haber kaynağınız olarak size en doğru haberleri iletecek kısa zamanda yayınlayarak güncel bilgi edinmenizi sağlayacaktır. 2020 sinema haberleri ile ilgili son gelişmeleri Teknolog sinema seçenekleri arasında bulabilir, yeni yayınlar, ödüllü yayınlar ve yatırımlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sinema Dünyasından Teknolog Haberler
Sinema dünyasından Teknolog haberleri ile ilgili bilgiler alabilir, televizyon, radyo ve internet yayıncılığındaki son gelişmeleri de öğrenebilirsiniz. Geniş haber kaynağına sahip olan bilişim haber sitesi olarak, sizin için yeni ve güncel bilgiler sunacaktır. Sinema ve sanat alanındaki teknolojik gelişmeler için güvenilir haber kaynağınız Teknolog en son haberleri kısa zamanda sizinle paylaşır.
 
https://teknolog.org/
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English