Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Sezaryenle hayata döndürülen kedi için Başkan Akkaya’ya teşekkür

Konya’nın Akşehir ilçesinde doğumu yarım kalan ve içindeki yavrusu ölen sokak kedisinin sezaryenle ameliyatıyla hayata döndürülmesinin ardından Akşehir Gençlik Merkezi görevlileri ziyaret ettikleri Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya teşekkür etti.

Sezaryenle hayata döndürülen kedi için Başkan Akkaya’ya teşekkür
Akşehir Belediyesinin duyarlı davranışı için Akşehir Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Yılmaz ve Akşehir Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Ziyarette Akşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Orhan Uyar’da hazır bulundu. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Yılmaz kedilerinin sağlığına kavuştuğunu ve bunun için teşekkür ettiklerini belirterek, “Akşehir Gençlik Merkezi gençlik lideri ve gönüllü gençlerimizle birlikte sokak kedisini sahiplendik. Yaklaşık 2-3 aydır sürekli karnı acıktığı zaman gençlik merkezimize gelip giden bir sokak kedisiydi. Son dönemlerde sancıları artan kedimizi kurumumuzun içerisine aldık ve doğumunu çalışma ofisimizde gerçekleştirdi. İki yavru doğumu yaptı ama maalesef birini kaybettik. Kedimizin sıkıntıları bitmeyince belediyemizin çağrı merkezini aradık ve hızlı bir şekilde veteriner hekime yönlendirildik. Akabinde biz kedimizi ve yavru kedimizi hekimimize teslim ettik. Hekimimiz gerekli müdahalesini gerçekleştirdi. Kedimizin içinde ölü olan bir tane yavru vardı, onu sezaryen işlemiyle aldı. Kedimiz 2 - 3 gün kadar hekimimizin gözetiminde kalmasının sonrasında kurumumuza sağlıklı bir şekilde teslim edildi. Bu duyarlı davranışları için Akşehir Belediye Başkanımız Salih Akkaya’ya, Akşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Orhan Uyar’a ve Veteriner Hekimimiz Alican Büyükbaş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’da ziyaret için teşekkür ederek, “Gençlik Merkezimizin ilgilendiği ve baktığı kedilerinden birisi doğum sırasında çeşitli sorunlar yaşamış ve ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı. Belediyemizin veteriner hekimi tarafından gerekli kontrolleri sonrasında içinde ölü bir yavru olduğu görüldü ve sezaryen edilerek hayata döndürüldü. Doğurduğu bir yavru sağlıklı ve şimdi anne kediyle beraber hayatını devam ettiriyor. Bugünde İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Bey ve Akşehir Gençlik Merkezindeki arkadaşlarımız teşekkür etmek için bizleri ziyaret ederek memnun ettiler. Kendilerine bende duyarlı davranışları için teşekkür ediyor, kedilerine sağlıklı bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 3
  • 3
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English