Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Seydişehir muhtarlık derneği ofisi açıldı

2019 yılında birlik ve beraberlik örneği gösterilerek, Seydişehir’e daha iyi hizmet etme şiarıyla temelleri atılan Seydişehir Muhtarlar Derneği, yeni ofisine kavuştu.

Seydişehir muhtarlık derneği ofisi açıldı
Seydişehir Belediyesi tarafından Milli İrade Meydanında yapımı tamamlanan Seydişehir Muhtarlık Ofisinin açılışı, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan, STK Temsilcileri, İlçe Protokolü ve muhtarların katılımıyla gerçekleştirildi. 

Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan, “Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için anlayışıyla büyük bir aile olarak birlik ve berberlik içerisinde çalışmanın gururunu yaşıyoruz.
Muhtarlık Derneği çatısı altında birlik ve beraberliğimizin sağlanmasında desteklerini esirgemeyen muhtarlarıma, STK Başkanlarımıza,  Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a teşekkür ediyorum, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için muhtarlık ofisi yapımını üstlenen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı. 

Muhtarlık müessesesinin 2 asır gibi köklü bir tarihinin olduğunu ve mahalleleri hizmet noktasında mihenk taşı olduğunu söyleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Muhtarlık müessesesi ülkemizin en önemli yapılarından biridir. Çünkü demokrasinin en yerel biçimi olan bu oluşum, devlet ile vatandaş arasında köprü olmanın yanında mahallelerindeki her bir vatandaşın dertleriyle dertlenen, sorunlarıyla ilgilenen bir kurumdur. Böylesi bir önemli bir vazifeyi şevkle yerine getiren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu işbirliğinin daha da geliştirilmesi adına 2019 yılında birlik ve beraberlik örneği göstererek tüm mahalle muhtarlarımızı tek bir çatı altında bir araya getirdik. Bu birlikteliği pekiştirmek ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için, belediyemiz ile muhtarlarımızın yakın mesai yürütmesi amacıyla belediyemize yakın bir noktada Muhtarlık ofisimizi ilçemize kazandırdık ve muhtarlarımızın hizmetine sunduk. Muhtarlarımızla birlikte daha iyi birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz muhtarlık çalışma ofisinin ilçemize, muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum”

Muhtarlık kurumunun yerelde çok önemli bir görev üstlendiğini, yerelde devletin gören gözü, işiten kulağı olduğunu belirten Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, “Muhtarlık kurumu 200 yıldır ülkemize ve milletimize hizmet vermeye devam ediyor. Bugün bu kurumu sorunsuz bir şekilde sürdüren, mahallelerde vatandaşlarımızın sorunlarını bizlere ileterek bu sorunların çözümü noktasında iş takibi yapan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, açılışı yapılan ofisin ilçemize, muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Seydişehir İlçe Müftüsü Adem Bebek, tarafından yapılan dualarla muhtarlık ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Kaymakam Erdoğan, Başkan Tutal ve Başkan Karaarslan muhtarlık ofisinde incelemelerde bulundu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 5
  • 1
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English