Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Seydişehir muhtarları örnek olmaya devam ediyor

Seydişehir merkez ve kırsal mahalle muhtarları tarafından 2 yıl önce Seydişehir Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çatısı altında bir araya gelen muhtarlar örnek bir çalışmaya imza attı.

Seydişehir muhtarları örnek olmaya devam ediyor
Birlik, beraberlik ve dayanışma örneğine bir yenisini ekleyen Seydişehir Muhtarlar Derneği, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile birlikte imzalanan “yardıma muhtaç ailelere ve okuyan öğrencilere ayni veya nakdi yardım yapılmasına ilişkin protokolle” gurbette lisans eğitimi gören Seydişehirli öğrencilere vefa örneği göstererek burs yardımında bulunuyor.  

2021-2022 eğitim ve öğretim yılının 8 aylık akademik takvimi boyunca verilecek olan bursların ilki yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucunda, burs almaya hak kazanan öğrencilerin banka hesaplarına yatırıldı. 

Seydişehirli muhtarlar tarafından ilk defa böylesi bir çalışmayı hayata geçirdiklerini ve örnek bir çalışmaya imza attıklarını kaydeden Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan, Seydişehirli öğrencileri gurbette de yalnız bırakmadıklarını, onların yanlarında olduklarını belirtti. 

Muhtarlar Derneği olarak il ve ilçelerde yapmış oldukları çalışmalarla örnek olduklarını kaydeden Başkan Karaarslan, “Seyyidler şehri Seydişehir’imiz her anlamda örnek olmaya devam ediyor. Özellikle fiziki yatırımlar ile sosyal ve kültürel çalışmalarla kendinden söz ettiren ilçemiz, sadece ilçe sakinlerinin değil, ilçe sınırları dışında yaşayan Seydişehirli vatandaşlarımıza da verdiği destekle öne çıkıyor. Muhtarlar Derneği olarak Seydişehir’in bu yardımlaşma ve dayanışma kültürüne katkı sağlamak için yeni çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz. 

Bu kapsamda gurbette eğitim gören öğrencilerimizi vefa örneği olarak yalnız bırakmıyoruz. Bu yıl ilk defa lisans eğitimi gören öğrencilerimize yönelik sağlamış olduğumuz burs imkanı, Seydişehirli hemşehrilerimize vermiş olduğumuz hizmette sınır tanımadığımızın göstergesidir. Çünkü Seydişehir’in halkına hizmet, ibadettir anlayışıyla hareket ediyoruz. İlk defa bu yıl gerçekleştirdiğimiz çalışmamızda gelen başvurularımızın % 85’ine, imzaladığımız işbirliği protokolü uyarınca derneğimiz ve belediyemiz tarafından oluşturulan komisyonda değerlendirmemiz sonucunda burs imkanı sağladık. İnşallah bu çalışmamızı gelecek yıllarda daha yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Bu vesileyle bizlerin tek çatı altında birleşmesine vesile olan, öğrencilerimize burs yardımı çalışmamızda olduğu gibi yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, bizleri sürekli teşvik edip yol gösteren Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum. 
Öğrencilerimize sağladığımız burs imkanına katkıda bulunarak bağış yapan tüm muhtarlarıma, STK’larımıza, işadamlarımıza göstermiş oldukları desteklerden  dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 1
  • 4
  • 2
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English