Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Seydişehir heyetinden S.Ü Rektörü Şahin'e ziyaret

Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın önderliğinde Seydişehir Sivil Toplum Örgütleri Başkanları Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’i makamında ziyaret etti.

Seydişehir heyetinden S.Ü Rektörü Şahin’e  ziyaret
Ziyarete MUSİAD Başkanı Mustafa Akman, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünvar, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz, Özçelik-İş Sendikası Başkanı Ferhat Çelikbaş, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, Türk Hava Kurumu Başkanvekili Süleyman Torun, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan katıldı.

Rektör Şahin'e yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "hemşehrimiz olarak ülkemizin en köklü üniversitesinde görev yapmış olmanız bizi gururlandırıyor. Selçuk Üniversitesi eğitim ve öğretim kalitesinde adından söz ettiren bir üniversite. Bu konuda sizin emeğiniz ve gayretiniz var. Yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı size teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaymakam Aydın Erdoğan ; "Selçuk Üniversitesinde yapmış olduğunuz akademik çalışma ve faaliyetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.  

Selçuk Üniversitesinde yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi veren Rektör Mustafa Şahin; "Ülkemizin en köklü ve güçlü üniversitelerinden birisi olan Selçuk Üniversitesi’nin ‘Bir Dünya Üniversitesi’ olması hedefini gerçekleştirmek üzere çalışmalar yürütüldü. Bu bağlamda öncelikle eğitim öğretim kalitemizin daha da iyileştirilmesi için eğitim bilimlerimizin alt yapısı tamamen yenilendi ve modernize edildi. Akademik kadrolarımız güçlendirildi. Akademisyenlerimizin kadro ilanları ve araştırma kaynakları gibi özlük haklarından hakkaniyetle yararlanmaları için azami gayret gösterildi.” dedi. 

Görevde kaldıkları süre boyunca hem ülke hem Konya hem de Üniversite için en iyisini yapmaya çalıştıklarının altını çizen Rektör Şahin; “Bugün bünyesinde 23 Fakülte, 6 Enstitü, 6 Yüksekokul, 22 Meslek Yüksek Okulu, Bir Devlet Konservatuarı bulunan Selçuk Üniversitesi, 70 bine aşkın öğrencisi ile Türkiye’nin en büyük eğitim kurumları arasında yer almaktadır. Bizde bunu daha da geliştirmek için elimizden geleni yaptık.” şeklinde konuştu. 



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English