Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Seydişehir'de yangın bölgesi için yardım kampanyası

Seydişehir Belediyesi öncülüğünde Seydişehir STK’ları Akseki-Manavgat yangınının yaralarını birlikte sarmak için ayni ve nakdi yardım kampanyası başlattı.

Seydişehir’de yangın bölgesi için yardım kampanyası
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal başkanlığında Seydişehir Belediyesi Meclis Toplantı salonunda bir araya gelen Seydişehir Sivil Toplum Örgütü Başkanları ve Muhtarlar, Manavgat’ta meydana gelen yangının yaralarını sarmak için ilçe genelinde ayni ve nakdi yardım kampanyası başlattı. 

Manavgat’taki yangından etkilenen vatandaşlara yardım için seferber olan Seydişehir, kampanya kapsamında barınma malzemeleri ile temizlik malzemeleri (battaniye, örtü, yastık vb.), hayvanlar için balya (hayvan yemi, köpek-kedi maması, saman vb.), diğer ihtiyaçlar için de nakdi yardımlar toplanarak Akseki ve Manavgat ilçelerinde bulunan  ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak . 

Meclis Toplantı salonunda Seydişehir STK’larının Başkanları ve Muhtarlarla bir araya gelen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Manavgat’ta 3 gündür devam eden afetin yaralarını hep birlikte el ele saracaklarını belirtti. 

Coğrafi konum bakımından yakın olan Seydişehir, Akseki ve Manavgat ilçelerinde yangının oluşturduğu izleri bir nebze olsun kapatabilmek adına Seydişehirlilerin tek yürek olduğunu belirten Başkan Tutal, “bizim milletimiz kalender bir millet, yardımsever bir millet, olumsuzluklara karşı sürekli dayanışma içerisinde olan bir millettir. Coğrafi konum bakımından yakınlığımızın olduğu Akseki ve Manavgat ilçelerimizde 3 gündür devam eden yangının yaralarını tek yürek olarak hep birlikte saracağız. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında, hayvanlarımızın beslenme ihtiyaçlarını giderme noktasında STK başkanlarımızla ve muhtarlarımızla el ele verdik” dedi. 

İlçede Kampanya Merkezi Kuruldu

İlçe merkezinde bulunan Doğancı Park’taki işyerlerinin kampanyanın merkezi olduğunu belirten Başkan Tutal, “kampanyamız kapsamında toplanacak her türlü barınma, hijyen ve kuru gıda malzemelerimiz bu merkezde toplanıyor. Bunun yanında mahallelerimizde hayvanlar için toplanacak olan balya ve yem ürünleri de Muhtarlar Derneğimiz tarafından organize edilecek. Kampanyamıza yardımda bulunacak hayırseverlerimiz, 0332 582 34 28/140-183 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecekler. Nakdi yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız Halk Bankasına ait TR79 0001 2009 5140 0001 0181 07 IBAN numaralı “Durmuş Onar Levent Karaarslan” isimli yardım hesabına “Yangın Yardımı” açıklamasıyla birlikte yardımda bulunabileceklerdir. Kampanyamız kapsamında toplanılan yardımlar ilçemizin STK Başkanlarıyla birlikte yangından etkilenen ilçelerimizin Belediye Başkanları, AFAD ve STK başkanlarıyla ile koordineli bir şekilde bu ilçelerimize ulaştırılacak” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English