Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Seydişehir’de esnaf ve vatandaşlara maske uyarısı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Murat Can, Cuma Namazı sonrasında esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek maske ve mesafe konusunda uyardı, vatandaşlara maske dağıttı.

Seydişehir’de esnaf ve vatandaşlara maske uyarısı
Konya ve 31 ilçesinde Covid-19’a karşı maske, mesafe ve temizlik konusunda farkındalık oluşturmak için Seyyid Harun Veli Camisinde kılınan Cuma Namazının Akabinde vatandaşları ve esnafları ziyaret eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Konya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Murat Can, esnaf ve vatandaşlara maske dağıttı. Maske, mesafe ve hijyen konusunda esnaflara ve vatandaşlara uyarılarda bulunan Başkan Tutal ve Başkan Can, Konya genelinde artış gösteren salgına karşı herkesin daha tedbirli olması gerektiğini vurguladı.
Seydişehir’in her zamankinden daha fazla kurallara uyarak tedbirli olması gerektiğini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Salgın döneminde ilçe genelimizde tüm kurumlarımızla birlikte önemli çalışmalar yürüttük, yürütmeye devam ediyoruz. Ancak tüm tedbirlere ve uyarılara rağmen il ve ilçe genelimizde salgın artış göstermeye devam ediyor. Bizler de bugün Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte farklı bir çalışmaya imza atarak Covid-19 salgınına karşı farkındalık oluşturmak istedik. Bugün ekiplerimizle birlikte esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza maske dağıtımı gerçekleştirerek maske, mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulunduk. İlçe olarak salgına karşı daha duyarlı ve tedbirli olmamızı temenni ediyorum” dedi. 
 
Salgının başladığı ilk günden bu yana belediye olarak maske dağıtımına devam ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “salgının başladığı ilk günden bu yana ilçemizin dezenfektesine özellikle dikkat ettik ve birçok noktaya kendi üretimimiz olan pedallı dezenfektan makinesi yerleştirdik. Bu makinelerin sayısını her geçen gün arttırarak belirli bölgelerimize yerleştirmeye devam ediyoruz. Bunun yanında yine salgının başladığı ilk günden bu yana vatandaşlarımıza yüzbinlerce maske dağıtımı gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Maske ihtiyacı olan tüm hemşehrilerimizin maske ihtiyaçlarını belediye olarak karşılamaya devam edeceğiz. Maske ihtiyacı olan vatandaşlarımız maske ihtiyaçlarını belediyemizden temin edebilirler” diye konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English