Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okulları başlıyor

Çocukların yaz tatillerinin daha verimli geçirmeleri, boş vakitlerini değerlendirebilmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları amacı ile “Seydişehir Yaz Spor Okulları"na ön kayıtlar başlıyor.

Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okulları başlıyor
Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün imzaladığı protokol gereği kayıtlar internet sitesi üzerinden Sporkonya.com.tr adresinden,  444 55 42  (dahili 3824/25) numaralı hatlardan 6 - 16 yaş arası gençler 01 - 07 Temmuz tarihleri arasında kayıtlarını online olarak yapabilecek.
Seydişehir Belediyesi Yaz Spor okullarında 15 farklı branşta kayıt alınabileceğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Seydişehir Atatürk Spor salonumuzda 25 antrenörümüzle birlikte 6 – 16 yaş arası çocukları kapsayan eğitimler için ön kayıtlar 01 - 07 Temmuz tarihlerinde internet üzerinden yapılacak. Kayıtlarını tamamlayan veliler ve öğrencilerimize gönderilecek bilgilendirme mesajına göre kurslarımız başlayacak.

Seydişehir Yaz Spor Okulu eğitimleri 10 Temmuz Cumartesi günü başlayacak ve 27 Ağustos 2021 Cuma günü sona erecek.
Sporcularımıza pandemi kuralları gereği hijyenik şartlarda branşlarında profesyonel antrenörler eşliğinde eğitimler verilecek. Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Karate, Taekwondo, Judo, Güreş, Kick Box, Halter, Okçuluk, Masa Tenisi, Badminton, Bocce, Dart olmak üzere olmak üzere toplam 15 branşta eğitimler verilecek” ifadelerini kullandı.

Amaçlarının gençlerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri için sportif faaliyetlere özendirmek olduğunu kaydeden Başkan Tutal; “ilçemiz sportif faaliyetlerde Konya genelinde adından söz ettiren bir ilçe konumunda.  Sportif faaliyetlerimize ve sporcu gençlerimize sporu sevdirmek ve bu konuda kendilerini geliştirip ilerlemelerini sağlamak amacıyla yaz spor okulumuzdan birçok sporcumuz, kulüp bünyesinde lisanslı sporcular oldu. Seydişehir sportif faaliyetlerde başarılı gençlerimizi içerisinde barındırıyor. Amacımız Seydişehir Belediyesi olarak gençlerimize sahip çıkmak ve sportif eğitimi yaygınlaştırmak. Bu projemizin hayata geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Spor İlçe Müdürümüz Soner Balcı’ya ve eğitimci antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English