Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Seydişehir Belediyesi evde kalan öğrencileri mutlu etti

Koronavirüs ile mücadele kapsamında “Evde kal” çağrısına uyan ilkokul öğrencileri, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın sürpriziyle mutlu oldu.

Seydişehir Belediyesi evde kalan öğrencileri mutlu etti
23 Nisan  etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  sokağa çıkma yasağı bulunan Seydişehir'de ikamet eden ilkokul öğrencilerine kitap hediye edeceğini duyurmuştu.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapılan başvuruların ve 4 günlük sokağa çıkma yasağının sona ermesi ile ilkokul öğrencilerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında evlerinde kaldıkları için kitaplarını teslim etti. 

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle sokağa çıkamayan öğrencilerin Seydişehir Belediyesi WEB sitesine başvuruda bulunması isteyen  Başkan Tutal, 4 günlük sokağa çıkma yasağının sona ermesiyle kitapların dağıtıma başladı.

Başkan Tutal, 18 -21 Nisan tarihleri arasında Seydişehir Belediyesi Web sitesinden müracatları alınan ilkokul 1-2-3-4 sınıf olmak üzere toplam 600 öğrenciye kitaplarını sosyal mesafe kuralına uyarak evlerinde takdim etti, çocuklarla sohbet etti.

Başkan Tutal;"kitap başvuruları alınan öğrencilerimize  23 Nisan Perşembe günü dağıtacaktık. Fakat yayınlanan  4 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle ertelemek zorunda kaldık. Ben yaşanan gecikmeden dolayı  bizleri sabırla bekleyen çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum " dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde kalan çocukların hayatlarını renklendirmek adına böyle bir çalışma başlattıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  “Korona virüs nedeniyle dünya genelinde yaşanan zorlu bir süreç var. Biz bu süreci hem ülkemizde hem de ilçemizde en hafif ve en verimli nasıl geçirebileceğimizin çözümlerini bulmaya çalışıyoruz.  Çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda bizde evde kal çağrısına uyan öğrencilerimizin yanında olabilmek bir nebze mutlu edilmek için böyle bir çalışma yaptık. Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek dünyalara bedel. Onları mutlu etmek için bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Bizim çocuklarımızdan isteğimiz biraz daha sabredip evde kalmaları. İnşallah az bir zaman sonra kademeli olarak evlerimizden çıkacağız. Gelişmeler o yönde. Şükürler olsun ki ilçemize şu ana kadar bir vakaya rastlanmadı, ben evde kalarak kurallara uyan hemşehrilerime ve çocuklarımzıa teşekkür ediyorum "şeklinde konuştu.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English