Son Dakika Haberler

Ses Mikseri

Günümüzde farklı odalara, farklı mekânlara tek bir cihaz ile hepsini kontrol etme özelliğine sahip olabilirsiniz. Örneğin, her odaya ayrı bir ses ayarı, bass ayarı, efekt vb. ayarlamaları tek beyinden yapabilirsiniz. Ses mikserleri işte bu konuda devreye girmektedir. Ses mikserleri farklı özelliklere sahiptir. Mesela, mikserin çok fazla kanal seçeneği mevcuttur. Ek olarak, sadece kanal olmakla kalmayıp hem stereo özelliği hem de mono özelliğini aynı ses mikserlerinde bulabilirsiniz. Ses mikserinin girişlerinin trafolu ve ya trafosuz özelliğine mevcut bazı modelleri vardır. Ses mikserlerinde çeşitli watt seçenekleri mevcut olup, diğer yandan dijital gösterge, ses kayıt özelliği ve +48V phantom power özelliğine sahiptir.  Ses mikseri alırken kanal özelliği ve cihazın içeriği fiyatı oldukça etkilemektedir. İyi bir ses mikseri sahne de size muhteşem bir sound hissettireceğinden ses kalitesi oldukça önemlidir.
Ses Mikserlerini İncelemek İçin https://www.yonkamuzikmarket.com/ses-mikseri
 
Hoparlör Kabini
Günümüz piyasasında bazı hoparlör markaları bütçe konusunda kullanıcıyı zorlamaktadır. İşte bu konuda müşteriler yani kullanıcılar kendi ses sistemlerini düzmeye başlamışlardır. Günümüz dünyasında dev firmaların ürettiği çok fazla pahalı olan ürünleri artık siz kendiniz parçalarının alarak çok daha uyguna denk getirebilirsiniz. Hoparlör kabinleri uygun fiyatlarda satılmaktadır. Hoparlör kabini fiyatı ürünün kalitesi yani kasanın hangi maddeden yapıldığı ve boyuta göre değişmektedir. Ek olarak, hoparlör kabinleri istediğiniz boyutlarda istediğiniz markanın ürünün yaptırabilirsiniz ve ya hazır halini internet üzerinden satın alabilirsiniz. Hoparlör kabinleri için genel göz gezdirdiğimizde ahşap hammaddesi, inç ebat özellikleri ve oval tasarım seçenekleri fiyat noktasında etki etmektedir.
Hoparlör Kabinlerini incelemek için https://www.yonkamuzikmarket.com/bos-hoparlor-kabinleri
 
Bass Hoparlör
Bass hoparlör çıplak olarak ve ya kasalı biçimde subbass hoparlör olarak alabilirsiniz. Bass hoparlör her watt ve ohm mevcut olarak bulabilirsiniz. Ama özellikle çıplak bass hoparlör alırken dikkat edeceğiniz özelliklerden biri de inç (1 inç = 2.54 cm)’dir. Subbass hoparlör aktif ve pasif olarak satışa sunulmaktadır. Bir sisteme bir aktif ve bir pasif hoparlör bağlayarak sistemi kurabilirsiniz. Subbass pasif hoparlörü aktif subbass hoparlöre bağlayarak sistemi kurabilirsiniz. Bu sistemi aktif subbass hoparlörde ki kasanın arka tarafında mevcut olan volüm kontrol gibi ayarları tek bir beyinden yönetebilirsiniz. Bass hoparlörün boş kasası da üretilmektedir. Bu sayede çıplak hoparlör alarak kendi kasanızı düzebilirsiniz. Fakat sistem için işi bilen birinden yardım almalısınız. 13 cm, 16 cm, 20 cm, 25 cm, 30 cm ve 38 cm seçenekler ile üretilen bass hoparlörler ayrıca 4 ve 8 ohm seçenekleri ile de dikkat çekmektedir. Profesyonel kullanımlar için 800 ya da 1000 watt hoparlör tercih edilse de daha basit kullanımlarda daha düşük watt’lı ürünler de tercih edilebilmektedir.
Bass Hoparlörleri incelemek için  https://www.yonkamuzikmarket.com/ciplak-hoparlorler1
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English