Son Dakika Haberler

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ile birlikte kurum ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.

Selçuklu’da saha ziyaretleri sürüyor
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya Milletvekilleri ve teşkilat üyeleriyle yoğun saha gezilerine devam ediyor. Başkan Pekyatırmacı, AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Semerci, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile birlikte gün boyu şehrin farklı noktalarında vatandaş, parti ve kurum ziyaretleri yaptı. 
SELÇUKLU BELEDİYESİNE ZİYARET 
AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu üyesi Meryem Semerci ve Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile birlikte Selçuklu Belediyesi’ni ziyaret etti. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile görüşen heyet belediye faaliyetleri hakkında Başkan Pekyatırmacı’dan bilgi aldı. Ziyaretin sonunda Başkan Pekyatırmacı Milletvekili Özdemir’e Selçuklu Belediyesi’nin kültür yayınlarından olan “Konya Kitabeleri” isimli eseri takdim etti.
İKİ HASTANE ZİYARETİ 
Milletvekili Özdemir, Başkan Pekyatırmacı ve beraberindeki heyet yoğun programlarına iki hastane ziyareti ile başladı. Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Meram Tıp Fakültesi’ni ziyaret eden heyet Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt Mehmet Teker ve Meram Tıp Fakültesi Başhekimi Prof.Dr. Tevfik Küçükkartallar ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hastane personeli ile de görüşen heyet hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 
MHP SELÇUKLU İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET
Milletvekili Özdemir, Başkan Pekyatırmacı ve Özer gün içinde MHP Selçuklu İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek göreve yeni başlayan İlçe Başkanı Süleyman Savran’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarette Savran ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarı temennisinde bulunuldu. 
KURUM ZİYARETLERİ 
Kurum ziyaretleri Diyanet İşleri Başkanlığı Konya Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Konya Yazma Eserler Bölge Müdürlüğü ile devam etti. Ziyaretlerde Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Şahin ve Yazma Eserler Bölge Müdürü Bekir Şahin’den sürdürülen faaliyetlere yönelik bilgiler alındı. 
 
Heyet günün sonunda Konya Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen Aşure etkinliğine de katıldı. 
BAŞKAN PEKYATIRMACI; “BİRLİKTELİĞİMİZ ŞEHRE DEĞER KATIYOR”
Saha gezilerinin işbirliğinin göstergesi olduğuna vurgu yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; “Şehrimizde her zaman vatandaşlarımızla, kamu kuruluşlarımızla, Sivil Toplum Örgütleriyle bir arada ve istişare halindeyiz. Bir yandan belediyecilik hizmetlerimizi yaparken diğer taraftan saha programları ile irtibatımızı devam ettiriyoruz. Bu birliktelik şehrimizin geleceğine değer katıyor. Yapacağımız hizmetlere ilham veriyor. Sürekli bir arada saha çalışmalarımızı yürüttüğümüz Ak Parti milletvekillerimize bugün bir arada olduğumuz Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir’e, teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 6
  • 7
  • 0
  • 4
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English