Selçuklu Belediyespor Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek

Eklenme Tarihi: 10.02.2020 - 13:52

Selçuklu Belediyespor Kulübü Futbol branşında önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

Selçuklu Belediyespor Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek
U13 Futbol Takımının ardından, U16 Futbol Takımı da Konya Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasında şehrimizi temsil etme hakkı kazandı. 2019-2020 sezonunda B grubunu 32 puanla birinci sırada tamamlayan Selçuklu Belediyespor Play-Off oynama hakkı kazanmıştı.    Meram Kara Kartallar, Kasırgaspor, Kadıköyspor, Tümosanspor ve Seydişehir Belediyespor takımlarının yer aldığı Play-Off grubunda oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan Mavi-Beyazlılar, grubunu namağlup ikinci sırada bitirdi. Selçuklu Belediyespor Kulübü, bu sonuçla Türkiye Şampiyonasında Meram Kara Kartallar ile birlikte Konya’yı temsil etme hakkı kazandı.

"HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI"
Selçuklu Belediyespor Kulübü U16 Futbol Takımı Antrenörü Alparslan Patlar Türkiye Şampiyonasında mücadele edecekleri için mutlu olduklarını ifade etti. Patlar, ‘Genç futbolcu kardeşlerimizle birlikte başarılı bir sezon geçirdik. İl birinciliği müsabakalarını namağlup bitirerek Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandık. Yükselen bir form grafiğimiz var. İnşallah Türkiye Şampiyonasında da bu form grafiğimizi sürdürerek hedefimize ulaşırız” dedi.

"SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ"
Selçuklu Belediyespor Kulübü Futbol Koordinatörü Recep Alkan, U13 Futbol Takımının ardından U16 Takımının da Türkiye Şampiyonasında Konya’yı temsil edeceğini belirterek, “Bu sezon ikinci takımımızı da Türkiye Şampiyonasına göndermeyi başardık. U13 ve U16 Futbol Takımlarımızın şehrimizi en iyi şeklide temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Bizlere büyük imkanlar sunan, başta Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı bey olmak olmak üzere Kulüp Başkanımız ve Yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: