Son Dakika Haberler

Selçuklu Belediyespor’dan 3 madalya

Eklenme Tarihi: 27.01.2020 - 13:50 , Son Güncellenme: 27.01.2020- 13:52

Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı Sporcuları, Kilis’te düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü

Selçuklu Belediyespor’dan 3 madalya
Türkiye Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan ‘Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’ 24-26 Ocak tarihlerinde Kilis’te düzenlendi. Türkiye’den bir çok takım ve sporcunun mücadele ettiği şampiyona heyecanlı müsabakalara sahne oldu. Şampiyonada mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı sporcularından Talha Büyükeser ve Yücel Göker 60 kg final maçında karşı karşıya geldi. Talha Büyükeser kulüp arkadaşı Yücel Göker’i mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Yücel Göker ise gümüş madalya kazandı. 73 kg da mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Süleyman Kabakcı ise şampiyonayı bronz madalya ile tamamladı. Şampiyonadan madalya ile dönen üç sporcuda önümüzdeki ay Antalya’da düzenlenecek olan Avrupa Kupası’nda Milli Takım forması giyerek ülkemizi temsil edecek.

COŞKUN: HEDEFİMİZ AVRUPA’DAN MADALYA GETİRMEK
Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı Başantrenörü Abdülkadir Coşkun uzun ve yoğun bir çalışmanın sonunda madalya kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Türkiye Şampiyonasında sporcularımız birbirinden zorlu rakiplerle mücadele etti ve kulübümüze toplamda üç madalya kazandırdık. Üç sporcumuzu da Milli Takıma göndermenin gururunu yaşıyoruz. Şimdi önümüzde Avrupa Kupası müsabakaları var. Bu şampiyonaya da en iyi şekilde hazırlanıp hem kulübümüzü hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bizlere her zaman destek olan başta Selçuklu Belediye Başkanımız olmak üzere, Kulüp Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: