Son Dakika Haberler

Görevi sırasında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 24 yaşındaki polis memuru Hüseyin Duman, Emniyet Genel Müdürlüğü'ndeki törenin ardından sonsuzluğa uğurlandı.

Şehit Polis Memuru Hüseyin Duman’a veda
İstanbul Sultanbeyli'de görev yapan 24 yaşındaki polis memuru Hüseyin Duman, görevi esnasında şüpheli araca dur ihtarında bulunmuştu.
İkaza uymayan şüpheli bir aracı takibe alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı motosikletli polis ekibi, kavşaktan çıkan tır ile kazaya karışmış, trafik kazasında aynı motosiklette bulunan 2 polis memuru ağır şekilde yaralanmıştı.

Polis memuru kurtarılamadı
Yaralanan ve bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan polislerden Hüseyin Duman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Kaçan sürücü gözaltında
Tır sürücüsü V.G., kaçan şüpheli aracın sahibi B.A. ve kaçan araç sürücüsü M.A.A.(17) ile otomobil içinde bulunan Y.G., F.E.B., O.Ö. ve H.İ.E. isimli kişiler “şüpheli” sıfatıyla yakalanarak gözaltına alınmıştı.
Şehide Emniyet Müdürlüğü'nde tören
İstanbul Emniyeti'nde tören görevi sırasında şehit olan polis memuru Hüseyin Duman için İstanbul Emniyet Müdürlüğü‘nde tören düzenlendi.

Henüz 3 yıllık polis memuru olan şehit emniyet mensubu Duman’ın Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omzunda taşınarak törenin yapılacağı alana getirildi.

Törene birçok siyasi isim katıldı
Cenaze törenine İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit, 1. Ordu Komutanı Korgeneral Kemal Yeni, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, şehidin eşi Müge Duman Çelik, annesi Sultan Duman, babası Mustafa Duman, ablası Aylin Çelik, kayınpederi Murat Yaşar ve 2 yaşındaki yeğeni Muhammet Eymen Çelik ile çok sayıda emniyet mensubu katıldı.
Şehit ailesinin en acı günü
Törende şehidin eşi Müge Duman gözyaşlarına hakim olamadı. Annesi ve eşi, tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş birer çelenk gönderdi.
Cenaze Ordu'da defnedilecek
Şehit polis için helallik alındı. Şehidin cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Ordu’ya uğurlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı
Bir diğer yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kaldırıldığı hastanede şehit düşen Hüseyin Duman'ın ailesine mesaj göndererek başsağlığı dileklerini iletti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 4
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English