Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Sanayi çalışanı için TOKİ kuraları çekildi! İşte kura sonuçları

Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilecek Ardıçlı Sosyal Konut Projesinde Organize Sanayi çalışanlarının kuraları düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Sanayi çalışanı için TOKİ kuraları çekildi! İşte kura sonuçları
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesinde Konya Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle hayata geçirilecek Ardıçlı Sosyal Konut Projesinde Organize Sanayi Çalışanlarının kuraları çekildi.

Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen kura töreninde konuşan TOKİ Proje Uzmanı Hasan Hüseyin Çelik, 36 ay içerisinde inşaatların anahtarlarının Organize Sanayi Bölgesi çalışanlarına teslim edileceğini belirterek, konutların hayırlı olmasını diledi.

Programda konuşan Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Organize Sanayi çalışanlarına yönelik konut taleplerinin kura çekimi aşamasında gelmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Projenin hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür eden Kütükcü, “Şu anda başlayan 503 konutluk proje bir maya. Bu ilk etap. Bu etabın arkası gelecek ve inşallah Organize Sanayi bölgesindeki çalışanların çok daha fazlası ikinci, üçüncü, dördüncü etaplarında konut sahibi olacaklar” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Fatih Özgökçen de son yıllarda artan nitelikli sosyal konut ihtiyacına karşı böyle bir projenin hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekerek, “Şehrin ve ülkenin üretimine katkı sağlayan Organize Sanayi Bölgeleri çalışanlarının fedakarlıkları sayesinde şirketlerimiz büyüyor, ihracat yapıyor, Konya’yı Türkiye’nin yıldızı haline getiriyor. Bizler de burada çalışan hemşehrilerimiz için yıllardır konuşulan sosyal konutları hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Projenin hayata geçmesinde büyük katkısı olan Sayın Bakanımıza ve TOKİ Başkanımıza teşekkür ediyor, kuraların Organize Sanayi Bölgemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya İl Başkan Vekili Seyit Mehmet Sümer, TOKİ Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut ve çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi çalışanının katıldığı törende 2+1 ve 3+1 503 konutun hak sahipleri çekilen kura ile belirlendi.

İşte kura sonuçları;


















 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English