Son Dakika Haberler

Samsunspor gözünü lige çevirdi

Eklenme Tarihi: 19.08.2014 - 16:42

Teknik Direktör Altın: "Bütün konsantrasyonumuzu evimizde oynayacağımız Giresunspor maçına yönelttik"

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Bütün konsantrasyonumuzu evimizde oynayacağımız Giresunspor maçına yönelttik" dedi.

Altın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın sezon öncesi gerçekleştirilen kampı çok iyi değerlendirdiğini söyledi.

Fizik olarak oyuncuların iyi seviyeye geldiğini, aynı zamanda taktik olarak da iyi durumda bulunduklarını anlatan Altın, şöyle devam etti:

"Artık maç haftasına girdik. Bütün konsantrasyonumuzu evimizde oynayacağımız Giresunspor maçına yönelttik. Rakibimizle ilgili videoları izlemeye başladık, Giresunspor'u analiz ediyoruz. Bizim futbol felsefemiz zaten rakibi sahada boğan, arzulu ve coşkulu bir oyun. Futbol adına seyirciyi her zaman mutlu eden bir oyun sergilemeyi planlıyoruz. Futbol bir sanattır ve bu sanatı sahada en iyi şekilde yansıtmalıyız. Artık ligin havasına girdik."

Takımın belli bölgelere oyuncu ihtiyacının devam ettiğini vurgulayan Altın, şunları kaydetti:

"Oyuncu almak için transfer yapmayacağız, nokta atışı transfer yapacağız. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Hazır bir oyuncu alacağız. Piyasada bizim istediğimiz mevkilerde oyuncu çok ama sezon başı hazırlık dönemi geçirmemiş bir oyuncu bize 2,5 ay kaybettirir. Süper Lig kamplarından dönen oyuncular var. Takımlar bazı oyuncularını gönderecek. Biz de onların son kararını bekliyoruz. Hem güçlü hem de futbol olarak takımımıza katkı sağlayacak oyuncular alacağız."

Öte yandan Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. İdmanda Fenerbahçe'den transfer edilen Recep Niyaz ile Canberk Aydın, hafif sakatlıkları bulunduğu için takımdan ayrı salonda çalışma yaptı. 


Kaynak: