Son Dakika Haberler

Şampiyonluk kupası Konya'da!

Eklenme Tarihi: 22.06.2018 - 17:20 , Son Güncellenme: 22.06.2018- 17:59

Konya’da oynanacak Süper Kupa maçının tarihi belli oldu. Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Akhisar Belediyespor 5 Ağustos'ta karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk gecesi için Konya'da bulunan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, Süper Kupa finalinin Konya’da oynanacak olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Recevik, şampiyonluk kupası ile birlikte Konya Valisi Yakup Canbolat'ı makamında ziyaret etti.

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlama gecesi için Konya'ya gelen sarı-kırmızılı kulübün Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, şampiyonluk kupası ile birlikte Vali Yakup Canbolat'ı ziyaret etti. 
Konya Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette Mahmut Recevik, Vali Canbolat'a 42 numaralı Galatasaray formasını hediye etti.



Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Recevik, Süper Kupa finalinin 5 Ağustos'ta Konya'da oynanacak olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Recevik "5 Ağustosta Akhisarspor ile Süper Kupa finali oynayacağız. İyi olan kazansın. Ama mühim olan burada dostça, kardeşçe güzel bir maç olsun. Böyle bir maça tekrar ev sahipliği yapacağı için ne mutlu Konya’ya... Çok güzel bir stadyumu var. Çok güzel bir şehir. Tertemiz, pırıl pırıl bir yer, insanları çok iyi çok sevecen. Burada Sıtkı Korkmaz gibi çok iyi dostlarımız var. Konya bunları hakkediyor. Futbol Federasyonu da 2 sene sonra tekrar Konya’yı seçtiğine göre bir şey var demektir. Şehre hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 





Mahmut Recevik, açıklamasından sonra Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in de katılacağı organizasyon için kupa ile birlikte valilikten ayrıldı. 


 

Kaynak: