Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Sakarya'nın kurtuluşu, 100. yıla özel 100 spor organizasyonuyla kutlanacak

Düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kutlanacak Sakarya'da, bu yıl 100 spor organizasyonu düzenlenmesi planlanıyor Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy: "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, 100. yıl kutlamasını ulusal ve uluslararası düzeyde en az 100 etkinlikle yapalım istiyoruz"

Anadolu Ajansı haberine göre;

SAKARYA (AA) - Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını, 100 yarışma düzenleyerek kutlamayı amaçlıyor.


Kurtuluş Savaşı'nda önemli kahramanlar çıkaran kentin düşman işgalinden kurtuluşu, her yıl 21 Haziran'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.


Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu sene düşman işgalinden kurtuluşun 100. yıl dönümü olması nedeniyle, şehir merkezi ve ilçelerin tamamında özel kutlama programlarına hazırlanıyor.




- Özsoy: "100. yıl kutlamasını, en az 100 etkinlikle yapalım istiyoruz"




Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünün kutlanacağına işaret ederek, "İnşallah biz de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, 100. yıl kutlamasını ulusal ve uluslararası düzeyde en az 100 etkinlikle yapalım istiyoruz." ifadelerini kullandı.


Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında aşılamayla birlikte biraz daha rahatlama beklendiğini vurgulayan Özsoy, yarışmalar için ilgili federasyonlarla görüşme yaptıklarını, bazı programların netleşmeye başladığını bildirdi.


Özsoy, kentte yoğun sporcu ve seyirci katılımlı etkinlikler olacağını dile getirerek, "Branşları hem merkez hem de 16 ilçeyi düşünerek yaymak istiyoruz. Hepsini merkezde toplamak istemiyoruz. Güreş, karate, tekvando, judo, futbol, eskrim, boks, halter, kano, kürek, tenis, yüzme, triatlon, izcilik ve oryantiring netleşen branşlarımız arasında. Allah izin verirse 45 branşta bu etkinliklerimizi yapmak istiyoruz. Branş sayısını artırmamız, etkinliğe önem verdiğimizi gösteriyor." değerlendirmesinde bulundu.


Salgın döneminde maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak çalışmalara devam ettiklerini belirten Özsoy, nisan ayında başlayacak etkinliklerin tüm yıl süreceğini sözlerine ekledi.





Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English