Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Sağlık yöneticileri Ereğli’de sağlık çalışanlarını dinledi

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkan ve yardımcıları ile birlikte Ereğli’de bulunan sağlık tesislerinde görevli tüm çalışanlarla ayrı ayrı düzenlenen toplantılarda bir araya gelerek Ereğli sağlığını tepeden tırnağa masaya yatırdılar.

Sağlık yöneticileri Ereğli’de sağlık çalışanlarını dinledi
Ereğli ilçe değerlendirme programına 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında hizmet sunan personellerle toplantı düzenleyerek başlayan Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet bu toplantının ardından da Ereğli Devlet Hastanesi’nde 4-D kadrosunda çalışan temizlik ve güvenlik görevlileri ile bir araya geldiler.

Günün 3. toplantısını sekreterle yapan ve onların istek ve şikâyetlerini dinleyen Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları sonrasında da hastanede görev yapan uzman doktorlar ile toplantı gerçekleştirdiler.

Günün 5. toplantısını Ereğli Devlet Hastanesi’nde sağlık hizmeti sunan hemşire, ebe, sağlık memuru, laboratuvar ve röntgen teknisyenlerine ayıran Prof. Dr. Koç ve beraberindekiler bu toplantının ardından geçtiğimiz aylarda hizmet sunmaya başlayan Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne geçerek burada görev yapan diş hekimleri ile toplantı gerçekleştirdiler. Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları günün 7. ve son toplantısını Ereğli Devlet Hastanesi’nde aile hekimleri ile yaparak yoğun ve verimli geçen bir programı tamamladılar.

Ereğli İlçesi’nde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek, ihtiyaçları ve sorunları tespit etmek amacıyla birim birim değerlendirme toplantıları yaptıklarını vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Konya sağlığı adına hizmet sunan her birim bizler için önemlidir. Hiçbiri diğerinden daha geri değildir. Bu nedenle bütün çalışanlarımızı dinleyelim, bütün birimlerimizle bir araya gelelim ve yaşanılan aksaklıkları konuşalım istedik. Ekip ruhu ile hareket etmek ve kurumsal bilinci oluşturmak zorundayız. Başarı da başarısızlıkta hepimizindir” diyerek yapılan toplantıların önemine değindi.

Sağlık hizmetlerinin çok geniş bir alanda vatandaşlara ulaştırıldığını belirten Prof. Dr. Koç, “Bizler, sağlık çalışanları olarak insanların hayatını ilgilendiren bir görevi yerine getiriyoruz, insanların ölüm ve yaşam arasındaki çizgisinde bizler varız. O nedenle yaptığımız işin önemini hepimiz çok iyi anlamalı ve bu bilinçle görevlerimizi yerine getirmeliyiz. Bu bilincin oluşması için de hepimiz çok çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

2108 yılı içerisinde 250 yataklı Ereğli Devlet Hastanesi’nin son derece modern bir şekilde hizmete açıldığını hatırlatan Prof. Dr. Koç, geçtiğimiz aylarda açılan 20 ünitli Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de Ereğli sağlığına önemli hizmetler sunmaya başladığını belirtti. 2018 yılında olduğu gibi 2019 yılında da projelerin devam edeceğinin altını çizen Prof. Dr. Koç, 3 adet Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu projesinin devam ettiğini vurguladı. Eski SSK binasının 1 ay içinde yıkılacağını ve yerine projesi devam eden ile aile sağlığı merkezi, 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu, sağlıklı hayat merkezi ve ilçe sağlık müdürlüğünün yeni yerinde hizmetlerine devam edeceğini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English