Son Dakika Haberler

Saç İçin Bakımın Yeni Adı

 

 Saçlarınız canlı, parlak ve güçlü olsun istiyorsanız, green bubble şampuan kullanarak kısa sürede tüm bu etkileri görebileceğinizi unutmayın.

Green bubble şampuan ve set olarak kullanılan jel kapsülleri, uzun zamandır istediğiniz sağlıklı ve parlak görünümlü saçlara sahip olmanızı sağlayacaktır. Saçlarınızla ilgili sorun yaşıyorsanız, ne yaparsanız yapın sağlıklı ve canlı saçlara sahip olamıyorsanız, henüz green bubble ürününü denememişsiniz demektir.

Birçok insan saçlarının özellikle dökülmesinden ve zayıf telli olmasından yana şikayetçidir. Hattı saçlarınız sönük görünüyor olabilir. Bu sorunlardan birini veya hepsini yaşıyorsanız, yapmanız gereken green bubble setini kullanmaktır. Böylece saçlarınız yalnızca birkaç yıkamadan sonra gözle görülür bir değişim geçirecektir.

Saçlarınız Hayat Bulsun

Green bubble şampuan haricen kullanılmayan, şampuan yerine kullanılması gereken bir üründür. Ürünün içerisinde aloe vera özü bulunmaktadır. Aynı zamanda jel kapsüller keratinli olup saçlarınızın ihtiyacı olan mineraller ve vitaminleri barındırmaktadır. Böylece saçlarınız en dipten en uca kadar gerekli vitamin ve minerali alacaktır. Bu ürünü banyoda saçlarınıza uygulamadan önce saçlarınızın ıslak veya nemli olmasına mutlaka dikkat etmeniz gerekmektedir.

Kullanımı son derece basit olan bu şampuanı kullanırken, saçlarınızı nemlendirdikten sonra avuç içinize yeteri kadar Green Bubble şampuan alın. Üzerine iki tane kapsülü dökerek iyice karıştırın ve saçınızın her yerine gelecek şekilde saçınızı köpürtmeye başlayın. Ortalama 10 dakika boyunca saçınızın her yerine masaj yapın. Şampuan, saçınızda yeteri kadar kalmalıdır. Jel kapsül içerisinde bulunan detoks etkisi, saçınızın bir an evvel canlanmasına neden olacaktır.

Green bubble şampuanın bir tane fiyatı 59 TL’dir. Aynı zamanda 10 TL kargo ücreti ödemeniz gerekmektedir. Bununla birlikte iki kutu green bubble set fiyatı ise 109 TL’dir. Yine 10 TL kargo ücreti bulunmaktadır.

3+1 green bubble set fiyatı ise kargo ücretsiz olmak üzere 149 TL’dir. 5+1 green bubble set fiyatı, 169 TL’dir. Yine kargo ücretsizdir. Sizde kullanabileceğiniz ve bütçenize en uygun olan green bubble şampuanı ve setini sitesinden sipariş verebilirsiniz. Görüldüğü üzere 3 ve daha fazla ürün satın almanız durumunda şampuan başına düşen ücret azalacaktır. Aynı zamanda kargo ücreti de ödemeyeceksiniz.

Orijinal satış sitesinden dilediğiniz kadar ürün sipariş vererek, indirimlerden yararlanabilirsiniz. Green bubble şampuanın mucizevi etkisinden yararlanmak için tek yapmanız gereken site üzerinden sipariş vermektir. Bu sayede ürünleriniz geldikten sonra kullanmaya başlayabilir kısa sürede saçlarınızda beklediğiniz sonucu alabilirsiniz. Yalnızca birkaç yıkama sonrasında istediğiniz saçlara kavuşabileceğinizden emin olabilirsiniz. Böylece çok zaman geçmeden saçlarınız parlak, canlı ve daha güçlü olabilir. Özellikle saçlarınız dökülüyorsa, ilk yıkamadan itibaren dökülmesinde azalma olduğunu fark edebilirsiniz. Green bubble haftada 2-3 kere kullanmanız istediğiniz sonucu almanız için yeterli olacaktır.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English