Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ribat Bangladeş'te Bakan Mahmut ile istişarelerde bulundu

'İyilikle Sevindir' sloganı ile 3 kıta 39 ülkede insani yardim faaliyetleri gerçekleştiren Ribat İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Duman, Bangladeş Başbakan Yardımcısı ve Enformasyon Bakanı Dr. Hasan Mahmut ile görüşme gerçekleştirdi.

Ribat Bangladeş’te Bakan Mahmut ile istişarelerde bulundu
Tüm dünyada yardımlaşma alanında öncülük ederek ülkeler ve kurumlar arasında iş birliğini geliştirip ortak bilinç oluşturan Türkiye, insanı yardım faaliyetleriyle de adeta batıya merhamet , paylaşma ve kardeşlik dersi veriyor.

Sivil toplum kuruluşları ile ecdat yadigarı olan "Veren el ile alan arasında köprü" olma geleneğini devam ettiriyor. "İyilikle Sevindir" sloganı ile yardim faaliyetleri gerçekleştiren  Ribat İnsani Yardim Derneği dualar almaya devam ediyor.

İnsanı yardım bölgelerinin nabzını birlikte hissederek aynı coğrafyaların hüzün dolu yanlarına dokunarak ve profesyonel çalışmalara imza atan  Ribat İnsani Yardim Derneği, sadece günü birlik projeler ile değil, kalıcı projelerlede yardım faaliyetlerine imza atıyor.

Özellikle Arakan konusunda gösterdikleri hassasiyetten dolayı Bangladeş'i hiçbir zaman unutmayan Ribat, bu coğrafyada en ücra noktalara kadar ulaşarak su kuyularından, kurban faaliyetlerine, ümmet buluşmalarından, iftar sofralarına,Kur’an kursu desteklerinden, öğrencilere nakdi yardımlara kadar birçok yardım organizasyonu gerçekleştiriyor.

Ribat yetkilileri aynı zamanda bölgede yetkililer ile de temasa geçerek adeta gönül köprüleri kuruyor. Su kuyuları açılışlarını gerçekleştirmek üzere bölgede bulunan ve Bangladeş'te bir dizi görüşmeler gerçekleştiren  Ribat İnsani Yardim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Duman,
Bangladeş Başbakan Yardımcısı ve Enformasyon Bakanı Dr Hasan Mahmut 'u ziyaret etti.

4 yıllık süre zarfında Ribat'ın bölgede gerçekleştirdiği faaliyetleri çok önemseyip takdir ettiğini ve eğitimden sağlığa birçok alanda sağladıkları bu gayreti yerinde gördüklerini belirten Dr Hasan Mahmut, Ribat'a çalışmalarında başarılar diledi .

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English