Son Dakika Haberler

Resim Yükleme Sitesi

Bir fotoğrafı veya galeriyi arkadaşlarınızla, ailenizle, mesaj panosuyla ve hatta tüm Internet ile paylaşmak istediğinizde, bir resim barındırma sitesi dosyalarınızı yüklemek, depolamak ve paylaşmak için en iyi yoldur.  Bu sebepten dolayı resim yükle ve paylaş tarzında sitelere ihtiyaç duyulmaktadır. Ancak, hepsi farklı özelliklere sahip birçok resim barındırma sitesi var. Sizin için en iyi site, kaç fotoğraf yüklemeniz gerektiğine, yüklemek için ne kadar zaman harcamak istediğinize ve fotoğrafları yükleme nedeninize bağlı olacaktır.

Hızlı Resim Yükleme
Flash Resim, çok sayıda yüksek kaliteli fotoğrafı yüklemek için en iyi resim barındırma hizmetlerinden biridir. Site otomatik bir yedekleme özelliğine sahip olduğundan, hiçbir fotoğrafınızı kaybetme konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Fotoğraflarınızı düzenlemenizi ve paylaşmanızı sağlar ve görsel olarak kolayca eski fotoğraflarınızı kolayca bulabilirsiniz. Hızlı resim yükle platformu daha fazla kullandıkça, fotoğraf alışkanlıklarınızı tanıyacak ve fotoğraflarınızı otomatik olarak sıralamayı öğrenerek fotoğraflarınızı düzenli tutmak için yapmanız gereken iş miktarını azaltacaktır.

Bir akıllı telefon veya çek ve çek kamerasıyla çektiğiniz fotoğraflar için sınırsız ücretsiz depolama alanı sunar. DSLR fotoğraf makinesindeki fotoğraflar için depolama alanınızı site üzerinden kullanabilirsiniz. PNG'ler, JPG'ler ve GIF görüntüleri gibi çeşitli dosya adı biçimleri yükleyebilirsiniz.

Resim Paylaşma Linki
Fotoğraf yüklemek için bir hesap oluşturmanız gerekmez, böylece paylaşmak için hızlı ve kolay bir şekilde fotoğraf yükleyebilirsiniz. Bir fotoğraf yüklemek için, görüntüyü seçmeniz, isterseniz etiket ekleyebilmeniz ve fotoğrafın boyutunu belirlemeniz yeterlidir. Daha fazlasına ihtiyaç duymazsınız çünkü, resim paylaş özelliği sayesinde kolaylıkla işlemlerinize devam edebilirsiniz. Her yerde bir fotoğrafı paylaşmak için kullanabileceğiniz bir bağlantı elde edersiniz.

Kullanılacak görüntüleri yüklemek için bir hesap oluşturmanız gerekmez, ancak fotoğraflarınızı herkese açık veya özel yapabilirsiniz. Bir fotoğraf editörü ve görüntü yeniden boyutlandırıcı kullanın ve fotoğraflarınızı albümler halinde düzenleyebilirsiniz. Site doğrudan bağlantı sağlamaz, ancak resim URL’sini kopyalamak için fotoğraflarınıza sağ tıklayabilir veya yüklemelerinizi sosyal medya sitelerine göndermek için sitenin sosyal paylaşım düğmelerini kullanabilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English