Son Dakika Haberler

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Özçelik’ten 15 Temmuz mesajı
Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz 2016’da Ülkemiz, tarihinin en büyük ihanetlerinden biriyle karşı karşıya gelmiş, ordumuzun onurlu üniformasının arkasına saklanan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından, hükümetimize, anayasal düzene ve her şeyin ötesinde millet iradesine karşı hain bir girişimde bulunulmuştur.

Bu zamana kadar yapılmış en alçak ihanetlerden biri olarak tarihe geçen bu hain girişim karşısında aziz milletimiz, demokrasiye ve millet iradesine sahip çıkarak tüm kurumlarıyla ve devletimizin kararlılığı sayesinde destansı bir zafer ortaya koymuştur. Ülkesini, vatanını, milletini seven milyonların meydanlara çıkarak devletine ve demokrasiye sahip çıktığı bu onurlu mücadele şüphesiz millet olarak birliğimizi güçlendirmiş, bağlılığımız perçinlemiştir. Bilinmelidir ki vatan, millet ve bayrak aşkını kutsal sayan bu milletin birliğini ve birlikteliğini parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

Konya Teknik Üniversitesi olarak gençlerimizin bu gibi terör örgütlerinin ve hain yapıların hedefi olmaması en büyük gayemizdir. Üniversitemiz; demokratik, vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkan mühendisler, mimarlar ve teknikerler yetiştirerek ülkemize ve milletimize olan sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirme hedefiyle çalışmaktadır. Bu hususta, 15 Temmuz ruhunu unutturmayacak, milletimizin ortaya koyduğu bu fedakârlığa sonsuza dek sahip çıkacak olan gençlerimize güvenimiz ise tamdır.  

Millet iradesine kasteden hain darbe girişimine karşı toplumsal hafızamızın diri tutulması, demokrasimizin güçlenmesi, şehitlerimizin ve gazilerimizin hatırlanması için sembol niteliği taşıyan ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ vesilesiyle Türk devletinin ve milletinin mevcudiyetine kasteden hainleri ve işbirlikçilerini asla unutmayacağız.         

Bu duygularla aziz milletimizin kahramanlık örneği gösterdiği 15 Temmuz ruhunu ilelebet yaşamayı ve yaşatmayı diliyor, şehitlerimizi rahmetle anarken,  gazilerimize ise sıhhat ve afiyet temenni ediyorum." 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English