Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Rekabet Kurulu bazı birleşme ve devralma işlemlerine izin verdi

Anadolu Ajansı haberine göre;

ANKARA (AA) - Rekabet Kurulu, bazı birleşme ve devralma işlemlerine izin verilmesini kararlaştırdı.


Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyurulara göre, Kurul, Dassault Systemes International SAS ve Beijing Shenzhou Aerospace Software Technology Co., Ltd. tarafından ortak girişim kurulması işlemine izin verdi.


Connect Ads DMCC üzerindeki tek kontrolün nihai olarak Aleph Group, Inc. tarafından devralınması işlemi onaylandı.


Protel Hotelsoftware GmbH'nin ortak kontrolünün, Advent International Corporation tarafından yönetilen fonlar ve Eurazeo SE tarafından devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.


Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin tek kontrolünün Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından devralınması uygun bulundu.


Gülbahar Elektrik Üretim AŞ'nin tek kontrolünün Birleşim Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından devralınması onaylandı.


JSR Corporation'ın elastomer iş kolu ile elastomer iş kolunda faaliyette bulunan iştiraklerinin ve bağlı kuruluşlarının tek kontrolünün ENEOS Corporation tarafından devralınması işlemine izin verildi.


Hera SAS'ın, Habsont Unlimited Company aracılığıyla Perrigo Company plc. tarafından devralınması işlemine onay verilmesi kararlaştırıldı.


Halihazırda ortak kontrolüne sahip olduğu Merter (Turkey) B.V.'nin tek kontrolünün MRT Investment Holding 6 B.V. tarafından devralınması işlemi onaylandı.


Profil Sanayi ve Ticaret AŞ ile 3S Kalıp Makine Aparat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin tek kontrollerinin hisse devri yoluyla Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ iştiraki olan Ditaş Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik AŞ tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.


Europcar Mobility Group S.A.'nın ortak kontrolünün Volkswagen AG, Trinity Investments DAC ve Pon Holdings B.V. tarafından devralınmasına onay verildi.


RAC Group Limited'in ortak kontrolünün Silver Lake Group, L.L.C.'nin bağlı şirketleri tarafından idare edilen fonlarca devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.


T-Mobile Netherlands Holding B.V.'nin ortak kontrolünün, Warburg Pincus LLC ve Apax Partners LLP tarafından yönetilen veya bunlardan danışmanlık alan yatırım fonları tarafından dolaylı olarak devralınması işlemi uygun bulundu.





Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English