Son Dakika Haberler

Düzce'de 17-18 Temmuz'da yaşanan sel felaketi sonrası zarar gören Cumayeri rafting tesislerinde düzenlemelerin ardından Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşandı Düzce Rafting İl Temsilcisi Birol Tepe: "Kurban Bayramı yoğunluğunu fazlasıyla yaşıyoruz. Hem yurt dışından hem de yurdun dört bir yanından insanlarımız, selin etkisini silebilmemiz için bize destek olmak amacıyla buraya gelerek tatillerini geçirdi"

Anadolu Ajansı haberine göre;
DÜZCE (AA) - Düzce'de 17-18 Temmuz'da yaşanan sel felaketi sonrası zarar gören Cumayeri rafting tesisleri, düzenlemelerin ardından eski günlerine döndü.

Destekler ve Melen Çayı'nda yapılan temizlik sonrası kendilerini kısa sürede hizmet vermeye hazır hale getiren işletmeciler, bayram tatili süresince yurt içi ve yurt dışından çok sayıda kişiyi botlara bindirerek adrenalin yaşattı.

Dokuzdeğirmen köyü mevkisinden başlayan 12 kilometrelik parkura giren maceraseverler, sel sonrası oluşan yeni güzergahın tadını çıkardı.

- "Rafting turlarımızı düzenlemeye devam ediyoruz"

Düzce Rafting İl Temsilcisi Birol Tepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede büyük bir felaket yaşandığını hatırlatarak, bunun izlerinin kolayca silinmeyeceğini ancak hayatın normal seyrine dönmesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Rafting turlarını düzenlemeye devam ettiklerini dile getiren Tepe, "Tüm raftingciler turlarımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Başta sayın Valimiz olmak üzere Kaymakamlarımız ve devletimizin büyük destekleriyle iki haftalık bir çalışma yaptık, bu çalışma hayatın normale döndürülmesi yönündeydi. Parkurumuzu temizledik. İki hafta boyunca nehirde çalışma yaptık. Parkur eskisinden daha keyifli hale geldi." diye konuştu.

Tepe, bayram tatilinde yoğunluk yaşandığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı yoğunluğunu fazlasıyla yaşıyoruz. Hem yurt dışından hem de yurdun dört bir yanından insanlarımız, selin etkisini silebilmemiz için bize destek olmak amacıyla buraya gelerek tatillerini geçirdi. Ege'ye, Akdeniz'e tatil planı yapan vatandaşlar destek olmak amacıyla buraya geldi. Hedefimizi hiçbir zaman küçültmüyoruz, 100 bin kişiye rafting yaptırma hedefimiz hala var. Yurt dışından da çok fazla rezervasyon talebi geliyor. Tabii ki sel bizi etkiledi ama bu yıl 100 bin kişinin altına düşmeyeceğiz."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English