"Problemler katlanarak devam ediyor"

Eklenme Tarihi: 03.12.2015 - 18:25

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Korkmaz: "Herkesin bize maddi, manevi destek olması gerekir ama bu desteği maalesef ki biz göremiyoruz" "Hafta sonu tüm stadın dolmasını umut ederek, hep beraber gerçek bir zafere imza atmak istiyoruz"

MERSİN (AA) - Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Bülent Korkmaz, yaşadıkları sorunların katlanarak devam ettiğini söyledi.

Korkmaz, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, takıma destek çağrısında bulundu. 

Spor Toto Süper Lig'de yer almalarının Mersin için bir değer olduğunu kaydeden teknik direktör Korkmaz, "Herkesin bize maddi, manevi destek olması gerekir ama bu desteği maalesef ki biz göremiyoruz. Haftalardır yaşadığımız problemler çözüm bulamamakla beraber, bu problemler katlanarak devam etmekte. Dün oynadığımız Fatih Karagümrük maçında ben, ekibim ve bize yardımcı olan personel haricinde başka kimse yoktu. Sadece biz bizeydik. Bu da geldiğimiz süreçte son noktaydı" diye konuştu.

Bundan sonraki zorlu süreçte, şehrin desteğini hissetmek istediklerini ifade eden Bülent Korkmaz, şöyle konuştu:

"Her zaman yanımızda olan, bizi destekleyen bir taraftarımız var ama bu sayının daha da artması gerekiyor. Bunun yanında şehrin tüm sinerjisini hissetmek için iş adamlarının, şehrin önde gelen isimlerinin, kısacası bu şehri seven herkesin bu takıma olduğundan fazla destek vermesi gerekiyor. Oyuncularımın büyük çoğunluğuyla, bu kriz durumuna yüreğimizi hatta gövdemizi koyduk. Yarın bu oyuncular veya biz teknik ekip burada olmayabiliriz ya da değişebiliriz ama Mersin İdmanyurdu hep buradadır, bu şehrin takımıdır, burada yaşayan insanların camiasıdır."

Hafta sonu yapacakları lig maçında, Mersin İdmanyurdu'na sahip çıkan gerçek taraftara ihtiyaçları olduğunu dile getiren Korkmaz, "Hafta sonu tüm stadın dolmasını umut ederek, hep beraber gerçek bir zafere imza atmak istiyoruz. Buna hepimizin ihtiyacı var. Hep beraber bir şeyi başarabiliriz. Bütün şehir bu iş için ayaklanmalı" ifadelerini kullandı. 

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Fatih Karagümrük'ü geçerek grup aşamasına yükselen Mersin İdmanyurdu, Süper Lig'in 14. haftasında 6 Aralık Pazar günü iç sahada Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.


Kaynak: