Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Poliüretan Yapıştırıcı – Halı Saha Yapıştırıcısı – Bağlayıcı – Polin Kimya

Poliüretan Yapıştırıcı – Halı Saha Yapıştırıcısı – Bağlayıcı – Polin Kimya

Poliüretan Yapıştırıcılar, Halı saha yapıştırıcıları, bağlayıcılar, zemin kaplamaları, boyalar, astarlar, macunlar, izolasyon malzemeleri inşaat sektöründe en çok ihtiyaç duyulan ürünlerdir. Yapılan işlemin kalitesi de bu ürünlerin kaliteli olmasına ve doğru uygulanmasına bağlıdır.  Polin Kimya olarak bu alanda 25 yıllık tecrübemizle ve yıllarca süren arge çalışmalarımızla üstün özellikleri olan kaliteli ürünler üretmekteyiz. Bu sayede gerek yurt içinde gerekse yurt dışında pazar ağımız sürekli genişliyor. Müşteri ihtiyaçlarını sürekli takip ederek ürün çeşitliliğini arttırıyoruz. Bağlayıcı çeşitlerimiz arasında renkli bağlayıcı, dökme bağlayıcı ve press bağlayıcılar bulunuyor ve geniş bir alanda kullanılıyor. Bağlayıcılar RIM poliüretan parçaları, kauçuk granülleri, sünger kırpıkları gibi partikülleri birleştirir ve bağlar. Bağlayıcılar ayrıca yapıştırıcı ve izolasyon amaçlı astar olarak da kullanılır.

Tek kompenentli, poliüretan bazlı bağlayıcılar genellikle spor sahaları, çocuk oyun parkları, yürüyüş yollarının kaplanmasında kullanılan kauçuk parçalarının bağlanması için kullanılır. Uygulanmasında kalıplama ve dökme teknikleri kullanılır. Ancak kauçuk granüllerin bağlanmasında yüksek verim olması için granüllerin temiz olması, yağlardan, toz ve topraktan arındırılmış olması gerekir. Polin Kimya bağlayıcılar suya dayanıklı olmalarıyla özellikle tercih edilmektedir. Ayrıca ürünlerimiz sıcak ve nemli havalarda çabuk kürleşmektedir. Esnek bir yapıya sahiptir. Dış ortamlara karşı güçlü dayanımı vardır. Bağlayıcılar oda sıcaklığında 9 ay saklanabilmektedir. Uygulama sırasında eldiven kullanılmalı ve bağlayıcının tenle temas etmemesi sağlanmalıdır. Diğer ürünlerimizde olduğu gibi bağlayıcı çeşitlerimiz de iso kalite standartlarında üretilmektedir.

Kalıplı üretimlerde kauçuk granülleri ile binder bağlayıcı karıştırılır, kalıplara alınır ve basınç işlemi uygulanır. Elde edilen kilit taşlar şeklinde kalıplanmış parçalar, uygulama yapılacak alanda birbirine eklenerek zemin kaplanır. Bağlayıcıların özellikleri ve uygulama yöntemleri konusunda firmamızdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Yapılacak işlem için en uygun bağlayıcıyı almanız konusunda size yardımcı olmaktayız. Türkiye’nin her yerinde spor sahalarında, çocuk parklarında Polin Kimya bağlayıcılar kullanılıyor ve yeni projeler için sürekli bağlayıcı siparişi veriliyor.  Yurt dışı talepleri de her geçen gün artıyor. Polin Kimya ürünleri kaliteleri yanında fiyatlarıyla da müşteri memnuniyeti sağlıyor. Poliüretan yapıştırıcı, Halı saha yapıştırıcısı, Bağlayıcı ihtiyaçlarınız için yurdun her yerinden sipariş verebilirsiniz. Ürünlerimizle yaptığınız işlemlerde en mükemmel sonucu alacaksınız. 

Detaylı bilgi için web sitemizi www.polinkimya.com ziyaret ediniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English