Son Dakika Haberler

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca:

Eklenme Tarihi: 03.12.2015 - 12:15

"Zalgiris Kaunas maçında savunmada oldukça istekli ve iyiydik ancak hücumla ilgili büyük sıkıntılar yaşadık"

KAUNAS (AA) - THY Avrupa Ligi C Grubu'nda deplasmanda Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas'a 74-52 mağlup olan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, müsabakada savunmada iyi olduklarını ancak hücumda büyük sıkıntılar yaşadıklarını bildirdi.

Sarıca, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zalgiris Kaunas maçını kazanarak, Top 16 için büyük bir şans yakalamak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Grupta kalan 2 maçı en iyi şekilde oynayacaklarını belirten Sarıca, şöyle konuştu:

"Zalgiris Kaunas maçında ve Avrupa Ligi'nde oynadığımız müsabakaların altında biraz ezildiğimizi düşünüyorum. Dün aslında kötü olmayan bir başlangıç yaptık. Savunmada oldukça istekli ve iyiydik ancak hücumla ilgili büyük sıkıntılar yaşadık. Özellikle dış adamlarımızdan sadece birisiyle sayı üretince zorlandık. Skorda geri kaldıkça rakip takıma imkanlar doğdu. Faul atışlarında 22'de 9 atarak, maçın içinde kalmanız mümkün değil. Kaçırdıklarımıza sadece sayı olarak bakmamamız lazım. Her kaçan faulde omuzlar ve ritmimiz düşüyor. Ondan sonra herkes belki iyi niyetle normalde yapmamamız gereken şeyleri yapınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Özellikle bir oyuncumuz eksik, oyun kurucu eksikliğimizi kısa sürede çözeceğiz."

 

- Deplasmanda Avrupa'da 6 maçtır kazanmıyor

 

THY Avrupa Ligi C Grubu'nda 8. maçta 6. yenilgisini alan Pınar Karşıyaka, bu sene oynadığı 4 deplasman karşılaşmasını da kaybetti. Avrupa kupalarında dış sahadaki son galibiyetini geçen sezon ULEB Avrupa Kupası 2. turunda Litvanya ekibi Neptunas'a karşı alan Pınar Karşıyaka, daha sonra oynadığı 6 deplasman karşılaşmasında 1 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

Geçen yıl ULEB Avrupa Kupası 8'li final ilk maçında Litvanya ekibi Lietuvos Rytas'la berabere kalan Pınar Karşıyaka, çeyrek final birinci maçında İspanyol Gran Canaria ekibine 76-66 yenilmişti. Yeşil-kırmızılı ekip bu sezon ise sırasıyla Panathinaikos, Lokomotiv Kuban, Barcelona Lassa ve Zalgiris Kaunas deplasmanlarından mağlubiyetle ayrıldı.

Top 16 turuna kalabilmek için Pınar Karşıyaka'nın kalan 2 karşılaşmasını kazanıp, yarın Barcelona Lassa'yı ağırlayacak Panathinaikos'un 3 maçını da kaybetmesi gerekiyor.

Yeşil-kırmızılı ekip, THY Avrupa Ligi'ne veda etmesi halinde yoluna ULEB Avrupa Kupası'nda devam edecek.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde geçen hafta Muratbey Uşak Sportif'i mağlup eden Pınar Karşıyaka, 6 Aralık Pazar günü deplasmanda Rönesans TED Ankara Kolejler'le karşılaşacak.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”