Son Dakika Haberler

Pendik Kına Salonu

İstanbul'un tüm bölgelerinde olduğu gibi; Pendik'te de kına organizasyonu sektöründe öncü konumdayız. Böylesine özel ve anlamlı bir gün için ihtiyaç duyduğunuz tüm organizasyon desteğini sağlıyoruz. Dans ekibimiz, karşılama ekibimiz, özel şovlarımız, kına seremonilerimiz ve gelin tahtı düzenleme gibi hizmetlerimizle A'dan Z'ye tüm kına organizasyon hizmetlerini bir arada sunuyoruz. Tüm bunları dilerseniz firmamıza ait kına salonunda gerçekleştirebiliriz. Kına organizasyon paketlerimizden bütçenize uygun olanı seçebilir, dilerseniz size özel paket hazırlayabiliriz. Davetli sayınızı ve kına organizasyon paketini belirledikten sonra hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Kına Organizasyonunda Salonun Önemi
Birçok farklı eğlence, dans ve seremonileri içerek kına organizasyonu, detaylı planlama gerektiren; birçok farklı kostüm ve malzeme ile gerçekleştirilen bir etkinliktir. Daha önceden kına organizasyonu düzenlemediyseniz, tek başınıza bu organizasyonun üstesinden gelebilmeniz imkansızdır. Bu nedenle uzman bir organizasyon şirketinden hizmet almanız önerilir. Firmamız, tüm geleneksel etkinliklerin kusursuz bir şekilde gerçekleştirilmesi, müzik ve ses sistemlerinin ayarlanması, şarkı ve türkülerin seçilmesi, DJ temini ve salon süslemesi gibi kına için gerekli konularda profesyonel çalışmalar yapmaktadır. Kına paketlerimiz, her şey dahil şekilde düzenlenmiştir ve ekstra herhangi bir firmadan hizmet almanız gerekmez.

Kına organizasyonu için önemli bir diğer faktör de organizasyonun gerçekleştirileceği mekandır. Özenli bir mekan seçimi; gelin, damat ve misafirlerinin rahatça eğlenebilmesini, çeşitli geleneksel ritüellerin yapılabilmesini ve müzik kalitesini etkiler. Bu nedenle kına organizasyon etkinliğine uygun bir kına salonu tercih etmeniz gerekir. Salon Asır olarak faaliyet gösteren firmamız, kına organizasyonlarında sizlere ev sahipliği yapmaktan ve menülü paketlerle elit hizmet sunmaktan mutluluk duyar.



Salon Asır Pendik Kına Salonu Yemekli ve Pastalı Kına Menüleri
Müşterilerimizin yemekli, pastalı ve kokteyli menülerle ayrıcalıklı hissetmeleri için özel tatlarla hizmet veriyoruz. Arzularınıza göre oluşturabileceğimiz menülerimiz, talebe göre pasta ve yemek seçeneklerinizle çeşitlendirilebilir. Web sitemizde yer alan iletişim sayfalarından bize ulaşabilir, özel isteklerinizi iletebilirsiniz. Şuanda mevcut menülerimiz ise:
  • Asır Menü: Başlangıç yiyecekleri (Amerikan salatası, beyaz peynir, acılı ezme, yaprak sarma, vb.), ana yemek seçenekleri (et, pilav, vb.), garnitür seçenekleri, içecekler ve kına organizasyon hizmetleri.
  • Yemekli Menü: Başlangıç yiyecekleri, ana yemek seçenekleri, içecekler ve kına organizasyon hizmetleri.
  • Pastalı Menü: 5 katlı hazırlanan düğün pastası, kuru pasta seçenekleri, içecekler ve kına organizasyon hizmetleri.
  • Kokteyl Menü: Bütçe dostu menülerden birisidir. Lüks kuruyemiş ve sebze buketine ek olarak sigara böreği ve kuru pasta seçenekleri. Ayrıca içecekler ve kına organizasyon hizmetleri dahildir.
Salon Asır firması olarak Pendik Kına Salonu arayanlar için kaliteli bir kına organizasyon hizmeti sağlıyoruz. Yukarıda belitmiş olduğumuz menülerden herhangi birisini tercih edebilir, talebinize göre özelleştirebilirsiniz. Yemeklerde ve diğer ikramlarda damak tadınıza uygun alternatifleri değerlendirebilirsiniz. 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English