Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Parfüm Seçimlerinde Yapılan Hatalar Nelerdir?

Parfüm Seçimlerinde Yapılan Hatalar Nelerdir?

Günlük yaşamda dikkat çekici kokular, ilk tanışmalardan tutun da girdiğiniz bir ortamda ilgi odağı olmaya kadar birçok konuda işe yarayacaktır. Günümüzde parfümü sıkmak, her şeyi bitirecek bir nokta atışı olacağı kadar bu nokta atışını yakalamak içinse özel hususlar ve önemli kurallara dikkat etmek gerekir. Bazı hataları bu yazıda sizlerle beraber paylaşacağız.
Öncelikli olarak parfümlerinizi saklarken birçok ortama dikkat edin. Makyaj masasında ya da banyoda parfüm saklayabilirsiniz. Fakat bu alanlarda herhangi bir şekilde güneş ışını değmemesine dikkat etmeli, fazla nem oranının olmamasına özen göstermelisiniz. Aksi takdirde parfümde nem olması, hızlıca koku bozulmasına neden olacak ve kokuların değişmesinin sebebi olacaktır.

Parfümlerle ilgili seçimlerinizi yaptığınızda, açık parfümlerde büyük ve küçük paketler olarak ikiye ayrılır. Biraz olsun avantajlı olan büyük paket olsa da, küçük ambalajlarda. ya da şişelerde açık parfüm saklamaya özen gösterin. Parfüm, kullanıldıkça şişede bir oksijen oranı yaratır. Hal böyle olunca da parfüm formülünü bozmaya elverişli olan bu şişelerde ne kadar küçük şişeler tercih ederseniz, parfüm orijinal kokusunu da bu kadar bozmamış olursunuz.

Parfümlerinizi kullanırken teninizde buluşacağı yerler de önemlidir. Örneğin, kuru cildinize parfüm sıktığınızda kalıcılık oranı azalacaktır. Bu nedenle cildinizin nemlenmiş olmasına önem vererek parfüm kullanırsanız, çok daha sağlıklı bir yapıda en iyi şekilde parfümü kalıcı yapabilirsiniz. Doğrudan bilek ya da boyun kısımlarında parfümü sıkmak, çok daha kalıcı oranı arttırırken, sıcak bir iklime göre cildiniz değil de saçlarınıza doğru sıkabilirsiniz.

Parfüm seçimlerinde her zaman hoşunuza giden kokuyu alırsınız, bu hatalı olan ancak yapılan bir gerçektir. Bunun yerine kalıcı oranı az olan, size uygun bir parfümü tercih ettiğinizde karakter analizine göre, cildinize göre seçimler yapmakta sağlıklıdır. Vücut kimyanıza en uygun kokuyu seçebilirsiniz. Kuru ve nemli cilde göre parfümün yoğunluğu konusunda bağlantıyı bilerek buna göre hareket etmeniz tavsiye edilir. Böylece açık parfüm seçiminde cildini nemli ise yoğun mu yoksa daha hafif bir koku mu seçmeniz gerek, bunu bilerek en iyi seçimleri yapmış olursunuz.
Doğanın tüm güzellikleriyle donatılmış, çeşitli taze kokularla beraber siz de özgürlüğü büyüleyici bir şekilde kendi dünyanıza yaşatın. Açık parfüm dünyasında, gerçekten de teninize yakışır bir kokuyu bularak, çeşitlilik noktasında en doğru kokularla teninizin en güzel kokusuna alışın. Kaliteli ve güvenilir bir hizmet anlayışı veren Royal Platinum ile birlikte, tüm parfümlerinde EDP olması sayesinde kaliteli hizmeti sunan farkı yaşayabilirsiniz.

İstediğiniz kokuya ulaşabileceğiniz kadar, Sağlık Bakanlığı taraflı onayı olan bu açık parfümlerde, en sağlıklı haliyle beraber siz de güvenilir bir seçim yapabilir ve doğru seçimler sayesinde de kalıcı bir etkiyi teninizde yaşatarak güzel kokuyu yakalayabilirsiniz. En iyi fiyatlarda, marka parfümlere benzer en güzel kokuları siz de çok uygun fiyatlarda satın alarak, özel kokularla beraber en iyi doygunluğu kendiniz ile buluşturun.
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English