Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre;

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920




1- Estonya Başbakanı Kaja Kallas, NATO Zirvesi'ni AA'ya değerlendirdi:


- "İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya katılmaları hem Baltık bölgesinin hem de Avrupa-Atlantik bölgesinin daha güvenli olması anlamına gelecek"


- "(NATO'nun Baltıklardaki mevcudiyetinin artırılması) Tümen boyutunda kuvvetler oluşturacağız. Karargahı Estonya'da olacak"


(Ömer Tuğrul Çam/Madrid) (Fotoğraflı-Görüntülü)




2- "Mavi Vatan"ın kahramanları "denizaltı kurtarma operasyonları"nda sınır tanımıyor


- Mavi sularda ortaya çıkabilecek olumsuzluklara karşı ileri teknoloji ile donatılan TCG Alemdar Denizaltı Kurtarma Gemisi ile zorlu eğitimleri başarıyla geçen kurtarma timleri, her an göreve hazır bekletiliyor


- Eğitimde, senaryo gereği yüzeye çıkış kabiliyetini kaybeden bir denizaltına tüple dalan ekiplerin metrelerce derinlikte verdiği yaşam desteği, AA ekiplerince su altı kamerasıyla görüntülendi


(Durmuş Genç/Muğla) (Fotoğraflı-Görüntülü)




3- Ev ve mutfak eşyası sanayicilerinin hedefi Latin Amerika pazarı


- Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği Başkanı Talha Özger:


- "Kurulduğumuzdan beri Latin Amerika pazarına büyük önem veriyoruz. Hem bölgeye yönelik gerçekleştirdiğimiz faaliyetler hem de Türkiye'ye davet ettiğimiz önemli alıcılar sayesinde birçok firmamız bölgeye ihracata başladı"


- "Türk ev ve mutfak eşyasını dünya sıralamasında en yukarılara taşımak istiyoruz. Aynı zamanda kilogram birim ihracat değerimizi 3,6 dolardan bu yılın sonunda 4 dolara, ardından da 6 dolarlara çıkarmak istiyoruz"


(Furkan Gençoğlu/İstanbul)




4- Şile Deniz Feneri 163 yıldır Boğaz'ın gözcüsü


- Restorasyonu tamamlandıktan sonra ocak ayında açılan Şile Deniz Feneri, Sultan Abdülmecit döneminde başladığı tarihteki yolculuğunu müze olarak sürdürecek


- Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı:


- "Bu, Türkiye'de aktif olan en büyük, dünyada ise ikinci büyük fener. Bunu gelen bütün yerli, yabancı turistlere göstermek istiyoruz"


(Muhammed Gencebay Gür/İstanbul) (Fotoğraflı-Görüntülü)




5- Kırkpınar'da bu yıl heyecan katlanacak


- Türkiye Güreş Federasyonu Yağlı Güreşten Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Taşçı:


- "Favorilerim arasında Ali Gürbüz, Orhan Okulu, İsmail Balaban, Fatih Atlı, İsmail Koç var. Gençler arasından Yusuf Can Zeybek, Mustafa Taş, Hüseyin Gümüşalan, Nedim Gürel de sürpriz yapabilecek pehlivanlar"


- "Özünden koparmadan, yine onun tarihsel dokuları içerisinde kurallar değişebilir, puanlama kalkabilir. Daha güzel bir uygulama yapılabilir"


(Halil İbrahim Avşar/Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)




6- Pistte 30 yıl sonra ilki gerçekleştirdi, rakiplerine gözdağı verdi


- Türkiye Pist Şampiyonası'nda 30 yıl sonra yarışan ilk kadın pilot olan Seda Kaçan:


- "Herkes bana, 'Yapma, bir kadın olarak çok zorlanırsın. Erkek sporu, gücün yetmez. Çalışmayla sporu aynı anda nasıl yürüteceksin?' dedi. Ben risk alıp başladım"


- "Rakiplerimin beni hafife almaktansa, 'Seda acaba nerelere kadar gidecek.' düşüncesinde olduklarını ve endişelendiklerini hissediyorum. Bence korkmalılar"


(Emrah Oktay/İstanbul) (Fotoğraflı-Görüntülü)




***


Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English