Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre;

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920




1- Finlandiya Dışişleri Bakanı Haavisto, ülkesinin NATO'ya üyelik tartışmalarını değerlendirdi:


- "Parlamento tarafından da kabul edilen güvenlik politikasına ilişkin hükümet raporumuzda, NATO'nun açık kapı politikası doğrultusunda NATO seçeneğini saklı tuttuğumuz yer alıyor"


- "Şu aşamada, kararlaştırılmış mevcut durumumuzu koruyoruz. Üye değiliz, üyelik başvurusunda bulunmuyoruz ama NATO ile yakın ortaklık ilişkimiz var"


(Nazlı Yüzbaşıoğlu/Antalya) (Fotoğraflı-Görüntülü)




2- Rusya'nın yaptırımlarla küresel ekonomiden dışlanması büyük bir ticaret boşluğu oluşturuyor


- Enerji, metal ve tarım ürünleri ihracatında önemli bir paya sahip olan Rusya'nın küresel ekonomiden dışlanması fiyatların da yukarı çıkmasına neden oluyor


- Uzmanlar Batılı ülkelerin yaptırımlarının Rusya'nın mali çöküşünün çok ötesine geçecek olumsuz ekonomik sonuçları olacağı konusunda uyarıyor


(Bahattin Gönültaş/Dilara Zengin/Berlin/Washington)




3- Kovid-19'un beyni ciddi ve kalıcı etkilediğine dair belirti yok


- Türk Nöroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Topçuoğlu:


- "Şu anda ibre, Kovid-19 açısından beynin, akciğer gibi diğer bazı organlara göre biraz daha şanslı olduğu yönünde"


- "2 yıldır pandeminin uğultusu altında yaşıyoruz, bugüne kadar çok vaka gördük. Eğer beyin üzerinde sık görülen, hepimizi korkutacak ciddi bir etkilenim olsaydı şimdiye kadar belirtileri de fazlasıyla görülürdü, çok şükür bu yok"


(Burcu Çalık/Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)




4- "Kaz Fedai" yanından ayrılmadığı sahibiyle gezintiye çıkıp alışverişe gidiyor


- Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 4 yıl önce yavruyken sahiplendiği ve "Fedai" ismini verdiği kazla arasında özel bir bağ oluşan Cevat Bostancı, evde de dışarıda da Fedai'yi bir an olsun yanından ayırmıyor


- Cevat Bostancı:


- "Çocuklarım bu kazı istemiyor, çünkü hepsini ısırıyor, beni kıskanıyor"


(Bilal Kahyaoğlu/Kastamonu) (Fotoğraflı-Görüntülü)




***


Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English