Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Oriflame Nasıl Kayıt Olunur, Güncel Oriflame Kampanyaları

Oriflame Nasıl Kayıt Olunur, Güncel Oriflame Kampanyaları
 
Son dönemde teknolojinin de aktif bir şekilde kullanılmaya başlanmasıyla birlikte insanlar tüm ihtiyaçlarını daha kolay ve daha uygun fiyata elde edebilme şansını yakaladı. Özellikle kozmetik alanında yaşanan gelişmelerle birlikte birçok firma ve ürün piyasaya çıkartılırken oldukça farklı fiyat politikalarının da uygulandığı görüldü. Bu fiyat politikası çerçevesinde insanlar alışverişlerini yaparken aynı özelliklere sahip olan bir ürünün farklı markalar adı altında oldukça farklı fiyatlara satıldığını görmektedir. Bunun gibi birçok sorunun ortaya çıkmasının en büyük nedenlerinden birisi piyasayı etkisi altına alacak ve kaliteli ürünleri uygun fiyata satabilecek bir firmanın olmamasıydı. 

Bu durum 1967 yılında İsveç'te kurulmuş olan Oriflame firmasının piyasayı etkisi altına almasıyla tamamen ortadan kalktı. Özellikle teknolojinin başarılı bir şekilde kullanılmasıyla birlikte hızlı bir şekilde yayılmaya başlayan firma kısa süre içerisinde dünyanın dört bir tarafında konuşulur oldu. Oriflame firmasının özellikle kozmetik alanında gösterdiği başarılı çalışmalarından etkilenen milyonlarca insan yakınlarına bu deneyimlerini anlatarak ilk elden ürünlerin ne kadar başarılı olduğunu öğrenmelerine yardımcı olmuştur. Sağlam referanslar sayesinde hızla büyüyen ve büyüdükçe daha kaliteli ve daha uygun ürünler piyasaya süren Oriflame, her geçen gün daha da ilerlemeye devam ettiğini başarılı bir şekilde göstermeliktir.

Oriflame Çalışma Prensibi


Oriflame firmasının bu kadar başarılı olmasının bir diğer nedeni ise sıradan firmalardan oldukça farklı şekilde çalışmasıdır. İlk olarak Oriflame üyelik sistemiyle firma ile bağlantınız kurulurken firma tarafından sağlanan ürünleri kataloglar yardımıyla seçebiliyorsunuz. Bu kataloglar sürekli olarak güncellenerek yeni ürünlerin eklenmesi sağlanmaktadır. Ayrıca kozmetik alanında onlarca farklı ürünü aynı anda inceleyebilme şansını da elde etmiş oluyorsunuz. 
Oriflame katalog dağıtımını yaptıktan sonra bu kataloglar üzerinden inceleme yapan kullanıcılar seçtikleri ürünleri sipariş vererek adreslerine kadar gelmesini sağlayabilmektedir. Seçilen ürünlerin tamamı özel incelemelerden geçirilerek sağlıksal herhangi olumsuz bir durumun ortaya çıkmaması adına gerekli adımların atılması sağlandıktan sonra piyasaya dağıtımı gerçekleştirilmektedir. Bununla birlikte tamamen hayvan yaşamına saygılı olan Oriflame firması, ürünlerini piyasaya sürmeden önce kesinlikle herhangi bir hayvanı kobay olarak kullanmamaktadır.

Sizde Para Kazanacaksınız


Oriflame kayıt işlemini tamamladıktan sonra sizde para kazanmaya başlayacaksınız. Bu durum firmanın oldukça hızlı bir şekilde yayılmasının en büyük nedenlerindendir. Oriflame üzerinden satın alma işlemi yaparken ilk olarak zaten piyasadan uygun fiyata ürün aldığınız için zaten kazançlı olacağınızı bilmelisiniz. Bununla birlikte aynı zamanda bu işi meslek haline de getirerek ek gelir elde edebilme şansınız olacaktır. 
Oriflame ürünlerini yakın akrabalarınızdan ya da aile bireylerinden başlayarak satışını gerçekleştirebilir ve bu işlemlerden gelir elde edebilirsiniz. Elde ettiğiniz bu gelirler genellikle bayi fiyatlarının kataloglardan biraz daha aşağıda olmasıdır. Siz katalog üzerinde ki belirlenen fiyattan satış yapacağınız için aslında size geliş fiyatı biraz daha uygun olduğundan arada ki farkı kar olarak değerlendirmeniz mümkün olacaktır. 

Oriflame Ürünleri

Oriflame ürünleri 7 ana kategoride toplanmaktadır.
  1. Cilt bakımı
     
  2. Makyaj
     
  3. Kokular
     
  4. Kişisel bakım
     
  5. Saç
     
  6. Aksesuarlar
     
  7. Gıda Takviyeleri
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English