Son Dakika Haberler

Opel Global Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdürü Xavier Duchemin: "Kendimize güveniyoruz. Yenilikçi ve ilericiyiz. Opel bu yeni çağda ilerici, Modern Alman kültürüyle birlikte 'soğuktan havalıya' dönüşen bir yaklaşım benimsiyor ve cesur, saf, çağdaş bir kimlikle yeniden ortaya çıkıyor" Opel/Vauxhall Global Pazarlama Başkanı Patrick Fourniol: "Yeni marka unsurlarımızla farklı, ilerici, yenilikçi ve geleceğe açık olma iddiamızı dile getiriyoruz"

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - Yeni görsel imajındaki daha modern çizgilere sahip logosu, yeni "Opel Next" yazı tipi ve parlak Opel sarısı gibi detaylar, Opel'in yenilikçi yönünü ön plana çıkarıyor.


Opel'den yapılan açıklamaya göre, yeni görsel imaj daha modern ve cesur bir görünüm sunuyor.


Yeni Opel Şimşeği, Opel GTX Experimental'de logo olarak kullanılmıştı. İmza niteliğindeki karakteristik siluet çizgisi parlak neon sarıydı ve bu renk yenilenen kurumsal kimliğin Opel sarısı olarak kullanılmaya başlandı. Rüsselsheim merkezli Opel, ilk olarak Opel Mokka ile yeni Opel ön yüzü olan Vizor'u ve gelecekteki kokpit tasarımı Pure Panel'i kullanıma sundu.


2021 yılının ilk yarısında, yeni Opel Crossland ve tamamen yeni Opel Mokka ile bu modern görünüm deneyimlenebilecek. Bu iki model yeni tasarıma sahip ilk seri üretim otomobiller olacak.


Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Opel Global Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdürü Xavier Duchemin, şunları kaydetti:


"Kendimize güveniyoruz. Yenilikçi ve ilericiyiz. Opel bu yeni çağda ilerici, Modern Alman kültürüyle birlikte 'soğuktan havalıya' dönüşen bir yaklaşım benimsiyor ve cesur, saf, çağdaş bir kimlikle yeniden ortaya çıkıyor. Bu yaklaşım yeni marka kimliğimizi ifade ediyor ve heyecan verici yeni ürün yelpazemizi oluşturuyor."


Opel/Vauxhall Global Pazarlama Başkanı Patrick Fourniol ise değerlendirmesinde, "Yeni bir çağ modern markalar gerektiriyor ve modern markalar ise net bir tasarıma ihtiyaç duyuyor. Yeni marka unsurlarımızla farklı, ilerici, yenilikçi ve geleceğe açık olma iddiamızı dile getiriyoruz." ifadesini kullandı.


- Yeni tasarım tamamen temel unsurlara odaklanıyor


Yeni Opel tasarımı, gösterişten ve dikkat dağıtıcı unsurlardan uzaklaşarak, arındırılmış şekilde tamamen temel unsurlara odaklanıyor. Marka böylece cesur ve saf olmak üzere net bir şekilde Alman tasarım felsefesini yansıtıyor. Şimşeğe dikkatlice bakıldığında yeni marka logosundaki halkanın daha ince olduğu gözlemleniyor. Markanın ismi, logo için güçlü bir temel oluşturuyor.


"Opel Next" adındaki yeni yazı tipi de parlak, güçlü, modern ve net bir görsellik sunuyor. Yazı tipi kendi içinde; ince, normal ve kalın olmak üzere üç farklı versiyon içeriyor: Yazı tipleri marka kimliği ile mükemmel uyum sağlıyor ve kararlı bir mesaj veriyor. Yeni Opel sarısı, yeni elektrikli çağa uygun olarak ürün gamına dahil edilen yeni enerji tipi elektriği simgeliyor. Yeni renk elektriğe dikkat çekiyor, ön plana çıkıyor.


Yeni görünüm, ürünlerden pazarlamaya ve satışa kadar her alanda kullanılacak ve tüm iletişim kanalları ve alanlarında yaygınlaştırılacak. Yeni görsel imaj Velocıty McCann ajansı ve yeni "Opel Next" yazı tipi Monotype iş birliği ile geliştirildi.





Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English