Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Online Otobüs Bileti Nasıl Alınır? - Avantajları Nelerdir?

Online Otobüs Bileti Nasıl Alınır? - Avantajları Nelerdir?

Ülkemizde, yıl içinde, çeşitli dönemlerde, yurt içi ve yurt dışına seyahatler gerçekleştirilmektedir. İş veya gezi amaçlı olarak gerçekleştirilen seyahatlerde, gidilen yerin konumuna göre; otobüs, feribot, tren veya uçak yolculuğu yapmak tercih edilebilir. Özellikle yaz aylarında, okulların da tatil olmasıyla birlikte, şehirler arası yolculuklarda patlama yaşanmaktadır.

Herkes, rahat ve sorunsuz bir yolculuk yapmak ister. Yolculuk için bilet satın alımından itibaren güvende hissetmek önemlidir. Her türlü işlemin internet üzerinden yapılabildiği bir çağda, ulaşım biletlerini, seyahat acentelerinden almak için evden çıkmaya gerek yok. Evinizin rahatlığında, birkaç dakikada bilet.com üzerinden, biletlerinizi, görerek, bilerek alabilirsiniz. Seyahat tarih ve saatiniz değişse bile, internet üzerinden hiçbir sorun yaşamadan değişim ve ücret iadesini talep edebilirsiniz. Modern teknolojilerin kullanılabildiği bu zamanlarda, acentelere gitmeden, zaman harcamadan, yorulmadan online olarak biletinizi almak istemez misiniz?

 

İnternetten Otobüs Bileti Almanın Avantajları

İnternet üzerinden otobüs bileti almanın birçok avantajı vardır. Seyahat tarihleriniz belli olduğu andan itibaren, en uygun fiyatlarla bilet satın alabilir, zaman zaman düzenlenen kampanyaları takip edebilirsiniz. Bilet.com güvencesi ile, 150'den fazla seyahat firmasının fiyatlarını aynı anda karşılaştırabilir, bütçenize en uygun bilet fiyatlarına anında ulaşabilirsiniz. İlk adımda; seyahat etmek istediğiniz aracı, tarihi ve gitmek istediğiniz güzergah seçimini yapmalısınız. Yaptığınız sorgulamadan sonra, tüm seçenekler tek sayfa üzerinden listelenir. Seçenekler arasından, size en uygun geleni tercih ederek biletinizi kolaylıkla satın alabilirsiniz.

 

Online Bilet Almak Güvenli midir?

Satın aldığınız bileti, koşulsuz ve şartsız olarak iptal ederek, paranızı geri alma hakkınız bulunuyor. Satın alma sürecinde 3D ödeme sistemini kullanarak, güvenle ödeme yapabilirsiniz. Sitedeki tüm bilgileriniz 256 BIT SSL güvenlik sertifikası ile güvence altına alınıyor. İsterseniz açık para özelliği ile, biletinizi online olarak, ileri bir tarihe erteleyebilirsiniz. Tüm biletlere, web sayfası üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, telefonunuza indirerek kullanabileceğiniz mobil uygulama üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Müşteri memnuniyetine önem veren bilet.com, satış sonrasında destek de veriyor. Yaşanan herhangi bir sorunda, müşteri temsilcilerine, telefonla, sosyal medya üzerinden veya uygulamadan direkt olarak ulaşabilirsiniz. Bilet alırken oluşabilecek hataların telafisi de kısa sürede yapılmaktadır.

 

Bilet.com üzerinden, şehrinizde, yaklaşmakta olan etkinlikleri anında görebilir ve bilet satın alabilirsiniz. Site üzerinden; yüzlerce otobüs firmasının biletleri, uçak biletleri, İDO ve BUDO biletleri, Yunan Adaları feribot biletleri, Kıbrıs feribot biletlerinin yanı sıra İsfanbul Vialand ve Emaar Akvaryum biletleri de satın alınabilir. Online olarak bilet satın almak istediğinizde, bilet.com üzerinden tüm işlemlerinizi hızlıca yapabileceğinizi unutmayın.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English