Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

‘Ömür Dediğin’ programı sunucusu Doymuş, Selçuk Üniversitesinde

TRT Haber “Ömür Dediğin” program yönetmeni ve sunucusu Zeliha İlhan Doymuş, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörlüğü desteğiyle SÜ İletişim Fakültesince düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

‘Ömür Dediğin’ programı sunucusu Doymuş, Selçuk Üniversitesinde
Sultan Alparslan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen söyleşiye Selçuk Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Kamil Beşoluk, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enderhan Karakoç, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Zeliha İlhan Doymuş, “Ömür Dediğin” programından kesitler sunduğu söyleşide deneyimlerini anlattı. Geniş izleyici kitlesine sahip programı 2007’den beri izleyiciyle buluşturduklarını ifade eden Doymuş, program hazırlamada toplumu tanıma, toplumda karşılık bulacak konu belirleme ve insanlarla iletişim kurmanın önemini aktardı. Doymuş, programı eğitici, eğlendirici ve bilgilendirici formatta hazırladıklarını belirterek, “İnsana dokunan hikayeler seçmek, özellikle de bizi biz yapan Anadolu değerlerini gün ışığına çıkaran projeler, toplumda karşılık buluyor. ‘Ömür Dediğin’ de buna en büyük örnektir.” dedi.
Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Doymuş, şunları kaydetti: “Gezeceğiz, göreceğiz ama okumayı da ihmal etmeyeceğiz. Farklı kültürleri tanımak, farklı bölgelere gitmek, farklı insanlarla konuşmak insanın dağarcığını artırıyor. Projeye başlamadan önce hayata çok farklı bakıyordum. Bu proje bana hayatın kısa olduğunu öğretti. Yaşlı insanlarımızı dinledikçe yarının olmadığını öğrendim. Her bireyin bir misyonu olduğunu, bu dünyaya gelişinin bir amacı olduğunu, hepimizin hayatta birer birer iz bırakacağını öğrendim. Hayat boşa harcanacak kadar uzun değil. Yarının garantisinin olmadığını özellikle de yaşadığımız bu pandemi sürecinde hepimiz çok iyi anladık. Hayatı dolduracak, bizi anlamlandıracak işler yapmaya başlayalım. Mesleğiniz çok kıymetli; yaptığınız işi toplumla paylaşacaksınız. Geri dönüşü toplumdan direkt alacaksınız. Toplumu yönlendirecek en önemli unsurlardan birisiniz. Bunun bilinciyle hareket etmenizi ve ona göre de eksikliklerinizi gidermeniz gerekir. Benim hayatımda dönüm noktası olan ‘Ömür Dediğin’ programıdır. Sizlerin de hayatında dönüm noktaları yaşanacak. Olumlu ve güzel bir yol için güzel bir zemin hazırlayın.”

REKTÖR AKSOY’A ZİYARET
TRT Haber “Ömür Dediğin” program yönetmeni ve sunucusu Zeliha İlhan Doymuş, Selçuk Üniversitesindeki programı kapsamında Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy’u makamında ziyaret etti.
Ziyarete İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enderhan Karakoç, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. İmran Aslan ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Özgür ile Dr. Öğr. Üyesi Emre Osman Olkun eşlik etti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 2
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English