Son Dakika Haberler

Oksijen Deposu Kaz Dağları


Ege ile Marmara bölgelerini birbirinden ayıran Kaz Dağları doğası ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Bahar ve yaz aylarının son yıllarda tercih edilen tatil merkezi haline gelen Kaz Dağları günübirlik turlar ile doğa tutkunlarına harika bir gün armağan ediyor.


Her bütçeye uyan tatil seçeneği
Her bütçeye uyan tatil seçeneklerine sahip olan Kaz Dağları doğa ve macera ile birlikte köy hayatının ve mutfak kültürünün bir anda yaşanmasına imkân sağlıyor. Konaklama imkanının sahilde yoğunlaştığı bölgede her mevsim açık otel bulmak mümkün, sessiz ve huzurlu bir tatil isteyenlerin gelmeyi seçtiği Kaz Dağlarında gece yaşamının hareketli olan bölgesi Sarımsaklı, Ayvalık, Altınoluk ve Akçay’dır.

 


800 Farklı Bitkiye Sahip Florya
Akdeniz, Ege ve Marmara iklimlerinin üçünün de aynı günde yaşandığı Kaz Dağları Turu için seyahate çıkarken yanınıza mutlaka bir şeyler alın çünkü akşamları üşüyebilirsiniz. Denizin nemi ile dağın esintisinin birleşmesi ile oksijen miktarının arttığı bölge florasında 800 farklı bitkiyi bulmak mümkün ve bu bitkilerin bilinen 32’si endemik bitki.

 


Bol Pınarlı Vahşi Hayvanlar Anası
Antik Çağlarda İda Dağı olarak bilinen Kaz Dağları İlyada destanında bol pınarlı vahşi hayvanlar anası olarak geçmekte. Athena, Hera ve Afrodit’in katıldığı güzellik yarışmasının yapıldığı Kaz Dağları tarihi Truva Savaşlarının da başladığı bölge. Türkmenlerin yerleşmesinin ardından kaz Dağları adını alan bölge yalnız Yunan mitolojisinde ki efsanelerin değil Hasanboğuldu ve Sarıkız efsanelerinin de çıkış merkezi. Şifa kaynağı pınarları ile yalnız tatilcilerin değil şifa arayanlarında sıklıkla geldiği Kaz Dağlarına jeep safari turu ile de katılmak isteyenlerin sayısı bir hayli fazla.

 


Miss Turizmi Arayın Yeter
1993 yılında Milli Park ilan edilen Kaz Dağlarına gitmek için planlar yapmanıza gerek yok, Miss Turizmi arayın yeter, çünkü Miss Turizm’in 14 yılı aşan geçmişi, tecrübesi ve kalitesi ile herkese uyan bir tur macerası hazır. 0 224 532 10 16 numaralı müşteri hizmetlerinden, 0 535 474 10 10 numaralı watsapp hattından ya da www.missturizm.com adresinden ulaşabileceğiniz Miss Turizm Bursa ve Akçay’da bulunan ofislerinden hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English