Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Öğretmenler 15 Temmuz şehitleri için Konya'dan İstanbul'a pedal çevirecek

Vatan ve millet uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi unutmamak, birlik ve beraberliğimiz için gönül köprüsü inşa etmek amacıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek “15 Temmuz Şehitleri Anma ve Ahde Vefa Bisiklet Turu”na katılacak Konya'daki okullarda görev yapan üç öğretmen, Konya Valiliği önünden uğurlandı.

Öğretmenler 15 Temmuz şehitleri için Konya’dan İstanbul’a pedal çevirecek
Konya’dan başlayıp İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde sona erecek dokuz günlük yolculuğa katılacak Selçuklu Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu Öğretmenleri Alper Can, Hakan Arıkan ve Selçuklu Dr. Mustafa Öten İlkokulu Öğretmeni Selim Ecevit Şen ile sohbet edip güzergâh hakkında bilgi alan Vali Cüneyit Orhan Toprak, onlara teşekkür edip hayırlı yolculuklar diledi. 

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada 2016 yılı 15 Temmuz’unda gerçekleşen hain kalkışmanın milletimizin feraseti ile engellendiğini ifade eden Vali Cüneyit Orhan Toprak, Konya’da da 15 Temmuz’un üçüncü yılı münasebetiyle çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceğini söyledi.

Bu etkinliklerden biri olan 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Ahde Vefa Bisiklet Turu hakkında da bilgi veren Vali Toprak, proje katılımcılarının güzergâhları üzerinde şehitlik ve şehit aileleri ziyaretinde bulunacaklarını sözlerine ekledi. Bu anlamlı etkinliği gerçekleştirenlere ve projeye emek verenlere teşekkürlerini iletti.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de 15 Temmuz hain darbe girişimini millet olarak asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.

Öğretmenler tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Ahde Vefa Bisiklet Turu’nun bir hassasiyet ve farkındalık oluşturma adına çok önemli bir etkinlik olduğunu sözlerine ekleyen İl Milli Eğitim Müdürü Büyük, bu turun sağ salim tamamlanması temennisinde bulundu.

Öğretmenler İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne dualarla uğurlandı.

Uğurlama törenine Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın yanı sıra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, vali yardımcıları, kaymakamlar, il müdürleri ve protokol mensupları katıldı. 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English