Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Öğretmen Tercihim: Özel Dersin Faydaları

Öğretmen Tercihim: Özel Dersin Faydaları

 
Öğretmen Tercihim ile Türkiye'nin tüm şehir ve semtlerinde çeşitli konu ve alanlarda ders veren, konusunda uzman öğretmenlere kolayca ve aracısız bir şekilde ulaşabilirsiniz. Öğretmen Tercihim bire bir, grup ve canlı özel ders alanında en kapsamlı sitedir. Enstrüman çalmak, kodlama öğrenmek, matematik, sınavlara hazırlık, yabancı dil, spor, sanat, kişisel gelişim, direksiyon ve özel eğitim gibi yüzlerce farklı alanda özel ders almak isteyen herkesi, bilgi birikimini aktarmak isteyen öğretmenlerle bir araya getiren bir bilgi ve eğitim platformudur. Özel ders alarak kendini geliştirmek isteyenlerin kaliteli, hesaplı ve kendilerine en uygun özel öğretmeni kolay ve hızlı bir şekilde bulmalarını sağlar.
Çocukların okulda geçirdikleri yıllar boyunca, öğrenme motivasyonlarını kaybetmeleri nadir değildir . Bazen geçicidir ve çocuklar coşkularını yeniden kazanabilirler. Bununla birlikte, durum her zaman böyle olmayabilir.



Bazı nedenlerden dolayı, çocuklar motivasyondan düşebilir ve bu da okuldaki performanslarını ve notlarını ciddi şekilde etkileyebilir.
Notlar bir çocuğun zekasını ve bilgisini yansıtmak zorunda olmasa da, hala gerekli sayılır ve çocuğun gelecekteki seçimlerini ve sonuçlarını etkileyebilir.
Bu nedenle, ebeveynler genellikle özel bir öğretmen işe almayı düşünür. Kendinizi benzer bir durumda bulduysanız , paranızın değip değmeyeceğini merak ediyor olabilirsiniz . Özel ders lerin avantajlarını inceleyelim, böylece neler bekleyebileceğiniz hakkında net bir resim elde edersiniz.

Özel Ders Vermenin Yararları
1. Kişiselleştirilmiş Yaklaşım ve Hız
Ortalama bir Amerikan sınıfında yaklaşık 23 öğrenci vardır . Bununla birlikte, bu sayı daha yoğun nüfuslu bölgelerde daha yüksek olabilir.
Daha büyük sınıflar daha az maliyet gerektirse de, çocuklar için daha az faydalıdır. Aslında, çeşitli incelemeler ve çalışmalar, daha küçük sınıf boyutunun öğrenciler için daha avantajlı olduğu sonucuna varmaktadır. Sonuç olarak, öğretmenler her bir öğrencinin ihtiyaçlarına cevap veremezler ve akademik yıl için planlanan müfredatı tamamlamak için ortalama bir hız izlemeleri gerekir.
Tüm çocuklar benzersiz olduğundan, bazıları ortalamadan daha hızlı öğrenebilecek, bazıları ise bilgileri işlemek için daha fazla zamana ihtiyaç duyacaktır. Her iki durum da çocuklar için uygun değildir.



Özel ders buna karşı koymaya yardımcı olur. Yetenekli öğretmenler her çocuğun öğrenme ihtiyaçlarını değerlendirebilir ve istenen sonuçları elde etmek için gerekli hızı ayarlayabilir.

2. Daha az dikkat dağıtıcı
Geniş bir sınıf ortamı, dikkat dağıtıcı olabilir ve çocukların zamanlarını akıllıca kullanmasını engelleyebilir. Özel dersler genellikle sessiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştiğinden, dikkat dağınıklığı azalır. Eğitmenler öğrencilere tüm dikkatlerini verebilir ve öğrenciler çalışma materyallerine tamamen odaklanabilir.

3. Geliştirilmiş Güven ve Benlik Saygısı
Bire bir yaklaşım, özel bir öğretmenle çalışırken, öğrencilerin konu hakkındaki bilgileri konusunda daha emin olmalarına yardımcı olabilir . Bundan sürekli pozitif güçlendirme benlik saygısı için faydalı olabilir. Sonuç olarak okulda da daha aktif ve katılımcı olabilirler.

4. Artan Öz Motivasyon
Bir öğretmen, öğrenme ortamını öğrencinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde uyarlayabilir ve konuyu alakalı ve uygulanabilir kılmanın yollarını bulabilirse, çocuğun çalışma motivasyonunu artırabilir . İçsel motivasyon sadece uzun vadede daha etkili olmakla kalmaz, aynı zamanda çok daha yüksek sonuçlar da verebilir.

5. Okulda Daha İyi Performans
Çocuklar bilgileri kendi hızlarında işleyebildikleri ve özümseyebildikleri ve içsel motivasyonla yönlendirildikleri için , okulda da daha iyi notlar alma olasılıkları daha yüksektir . Artan güven ve benlik saygısı, onların bilgilerini sorgulama olasılığını ve hata yapmaktan daha az korkmalarını sağlayabilir.

6. Gelecekte Daha Fazla Fırsat
Ailelerin özel ders vermeyi tercih etmelerinin temel nedenlerinden biri, çocukları için gelecekteki daha iyi fırsatların faydalarıdır. Kolejler notları dikkate aldığından, okuldaki daha iyi performans daha iyi kolejlerin ve işlerin kapılarını açabilir.



7. Sadece Müfredat Malzemesinden Daha Fazlası
Bir öğretmen özel ders oturumlarını her öğrencinin ihtiyacına göre uyarlayabildiğinden, ders programı materyali ile ilgili ancak onun içinde yer alan konuları ve materyalleri içerebilir. Bu şekilde çocukların konuya ilgisini artırabilir ve bilgilerini gerçek hayatta uygulama yollarını gösterebilirler.

Eğitim sadece dört duvar arasına hapsedilemez.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English