Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

OGM Memur Alımı Başvuruları Devam Ediyor, Şartlar Nelerdir

Tarım Bakanlığı tarafından yayımlanan ve Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılacağı ilan edilen memur alımı ve kamu personeli alımı süreçleri için güncel kılavuzlar yayında. OGM Memur Alımı başvuruları için gerekli şartlar nelerdir?

OGM Memur Alımı Başvuruları Devam Ediyor, Şartlar Nelerdir

 
Milyonlarca kamu personeli adayı, bakanlıklar tarafından yayımlanması beklenen memur alımı ilanları için bekleyişini sürdürüyor. adaylar en güncel ve doğru kamu personeli alımı, Memur Alımı gelişmelerini ise İş İlanları Kariyer sitesinden ulaşıyor.

Memur alımı için son ayların en önemli kamu ilanlarından bir tanesi olan OGM Memur Alımı ilanında farklı alan ve unvanlardan kaynaklı olarak farklı kılavuzlar yayımlanmıştı. Bazı başvuruların süresi dolarken 3850 kamu personeli için başvuru süreci ise devam ediyor.
Uzun zamandır beklenen ilan olarak ön plana çıkan OGM personel alımı için adayların hangi kriterlere tabi tutulacağı ise merak konusu. Peki OGM Memur Alımı başvuru şartı nelerdir?
Şuan için 1.046 personel alımı için başvuru süreci sona ermiş olmasına rağmen hali hazırda OGM için 24 Eylül 2019 itibari ile başlayan süreç dahilinde 3.850 personel alımının devam ettiği biliniyor. Bu ilanlara başvuru yapacak olan adayların ise sağlamaları gereken genel ve özel şartlar bulunuyor.

Adayların; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde yer alan şartlara uygun olmaları, başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından büyük olmamaları, 2018-KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları, Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Ayrıca her ilan ve unvan için yayımlanan kılavuzda kurum ve bakanlık tarafından talep edilen özel eğitim, yetenek ve belge şartları da eklenebileceği gibi adayların en güncel kılavuza erişerek, ilgili alanda talep edilen diğer özel şartları da sağlayabiliyor olmaları gerekmektedir.
Orman Mühendisi, Orman Muhafaza Memuru dahil OGM 3850 Memur Alımı ilanı için başvuru yapacak olan adayların belirtilen şartları sağlamaları durumunda 7 Ekim 2019’a kadar başvurularını tamamlamaları mümkün olacaktır.
Kamu personeli alımlarına dair güncel gelişmeleri İş İlanları Kariyer sitesinden takip edebilirsiniz.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English