Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ofis Taşıma İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ofis Taşıma İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Belirli dönemlerde ev taşıma gibi bir ihtiyacın benzeri olan ofis taşıma işlemleri ortaya çıkmaktadır. Ofis taşıma işlemi eskiye göre daha kolay bir hal almış ve sektörde Çolakoğulları Nakliyat gibi bir taşıma şirketi belirmiştir. Çolakoğulları Nakliyat olarak ofis taşımacılık işleminde sektörünün en önde gelen firması olduğumuz için size bu işlemde dikkat etmeniz gerekenler hakkında birkaç bilgi verme gibi bir sorumluluğumuz olduğunu hissediyoruz. İstanbul ve çevresinde bir ofisiniz var ise İstanbul taşıma şirketleri arayışına girmişsinizdir diye düşünüyoruz. Müşterilerimizin bu sorunu aşarak sağlıklı bir ofis taşıma şirketiyle anlaştığını varsayıyoruz ve yapması gereken işlemleri anlatmaya başlıyoruz.

Taşıma İşini Gerçekleştirecek Firmayı Doğru Seçin

                İşe ilk olarak doğru seçimi yaparak başlayın. Çolakoğulları Nakliyat gibi firmalar ile anlaşma yaptığınız takdirde eşyalarınız taşıma işlemi öncesinde sigortalanarak herhangi bir sorun karşısında korumaya alınmaktadır. Bu sebeple İstanbul taşıma şirketleri arasında en doğru olanı seçmelisiniz. Aynı zamanda ofis taşıma işlemini gerçekleştirecek olan şirketin taşıma aşamasında size sürekli bilgi akışı sağlaması da sigortalama işlemi kadar önemlidir.
 

Adres Değişikliği Yapacağınız İçin Müşterilerinize Haber Verin

                Müşterileriniz sizin ile çalıştıkları süre boyunca belirli bir dükkân adresinizden haberdar olma isteği duyarlar. Bunun en önemli sebebi güvendir. Ofis taşımacılık işlemine başlamadan önce müşterilerinize yeni adresinizin bilgisini vererek onların içerisinde sizin hakkınızda bir şüphe oluşmasını engelleyebilirsiniz. Bu müşterileriniz ile yapacağınız gelecek planları için fazlası ile önemlidir. Aynı şekilde ofis taşıma işleminde eğer müşterilerinize haber vermezseniz gelecekte aranızda olacak herhangi bir para alışverişinde size şüphe ile yaklaşmalarına sebep olacaksınız.

Eski Ofisinizin Yerini Tutacak Bir Ofis Tutmalısınız

                Eski ofisinizden memnun olmadığınızı düşünerek ofis taşıma işlemine başladığınızı varsayarak yeni ofise geçtiğinizde kesinlikle eskiyi aramamalısınız. Bunun için yapmanız gereken en önemli şey doğru ofis adresini ve doğru ofis ortamını seçmelisiniz. Çalışanlarınızın rahat çalışması ve onları boğmamasını sağlayacak ofisleri tercih etmelisiniz.

Taşıma Firmasının Taşınacak Mallara Sigorta Yapmasına Dikkat Etmelisiniz

                Tamamen sizin haklarınızı korumak adına ofis taşımacılığı yapan firmalar taşınacak malları sigortalama sorumluluğu altındadır. Bunun sebebi herhangi bir sorun halinde mallarınız zarar gördüğünde sizin en küçük zarar ile bu olayı atlatabilmeniz gerektiğidir. Bu sebeple anlaşma yaptığınız ofis taşıma şirketlerinin belgelerini kontrol ederek herhangi bir sigorta yardımı yapıp yapmadıkları konusunda emin olmak.

Ofis taşımacılığı hizmetlerinde birçok konuda dikkat etmeniz gerektiğini üstteki yazımızda belirtmiş bulunmaktayız. Bu konuda sizlere her zaman bilgi veren ve bilgi alışverişinde her zaman destek veren firmamız ile tanışmak ve taşınma süreçlerinde gerçekten böyle konular ile ilgili detaylandırma işlemlerinin yapılmasını istiyorsanız https://www.ofitasimaciligi.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English