Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ödem Atma Yöntemleri

Ödem Atma Yöntemleri
 

Gerek yanlış beslenmeye bağlı olarak gerekse hareketsiz yaşamaya bağlı olarak vücutta bir takım sorunlar meydana gelebilir. Bu sorunların başında da vücutta biriken ödemler gelmektedir. Vücutta ödem birikmesi çeşitli sorunların başlangıcı olarak görülebilir. Özellikle kilo vermek isteyip de bir türlü kilo vermeyen kişilerin bir an önce  vücutlarındaki ödemi atmaları şarttır. Yine hazımsızlık ve sindirim sorunu yaşayan kişilerin de vücutlarındaki ödemi atmaları şarttır. Vücutta ödem birikmesi başta böbreklerin yorulmasına ve böbrek hastalıkların ortaya çıkmasına neden olur. Ayrıca karın bölgesinde, ellerde ve ayak gibi bölgelerde şişliklerin meydana gelmesine neden olmaktadır. Dolayısı ile iyi bir vücut detoksu ile tüm ödem gibi sorunlarınızdan kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz. Burada yapmanız gerenken ise sizlere vereceğimiz  tarifleri yapmanız olacaktır. Eğer vücudunuzda ödem birikmesi gibi durumlar varsa mutlaka ödem atma yöntemleri hakkında yazımızdan bilgi almanız önerilir.



En Hızlı Şekilde Ödem Atma Yöntemleri

Eğer yaza daha sıkı ve daha sağlıklı bir vücut ile girmek isterseniz hızlı bir şekilde vücudunuzdaki ödemlerden kurtulmanız  gerekmektedir. Bunun için yapmanız gereken tarif ise;
Limon ile vücut ödemlerinizden kurtulun; sabahları aç karnına bir bardak ılık suyun içine yarım limon sıkıp, tükettiğiniz takdirde, vücudunuzdaki ödemlerden çok kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz. 15 gün boyunca bu uygulamayı yaptığınızda daha sağlıklı bir sindirim sistemine kavuştuğunuza şahit olabilirsiniz.


Salatalık ile vücut ödemlerinizi atabilirsiniz; her gün düzenli olarak yapacağınız salatalık kürü sayesinde tüm ödemlerinizden kısa bir süre içinde kurtulmanız mümkün olacaktır. Bir adet salatalığı blenderden geçirip, sabahları aç karnına tüketebilirsiniz.


Maydanoz kürü ile ödemlerden kurtulma yöntemi; maydanoz en iyi ödem atıcı yöntemlerden biridir.  15 gün boyunca maydanoz kürünü kullanarak, vücut ödemlerinizden tamamen kurtulabilirsiniz. Yarım demet maydanozu sapları ile beraber blenderden geçirin, içerisine bir adet salatalık ve birkaç dal taze nane ekleyerek iyice karışmasını sağlayın. Gün içinde bu karışımı tükettiğiniz takdirde çok kolay bir şekilde tüm ödemlerinizden kurtulabilirsiniz.
Lahana suyu ile hem yağ yakımına destek olun hem ödem ve toksinlerinizden arının; lahana yapraklarının içinde bol miktarda anti oksidanlar mevcuttur. Bu nedenle vücut temizliği için lahana suyu kullanılması tavsiye edilir. İlk olarak lahananın dış yapraklarından birkaç tane alıp, 1 litre suyun içinde kaynamaya bırakın. Kaynayıp, ılıyan lahana suyunu her gün bir bardak aç karnına tüketmeniz gerekmektedir. 15 gün boyunca bu uygulamayı yaptıktan sonra 7 gün ara verip, tekrar kürü uygulamaya devam edebilirsiniz.

Ödem ve toksinler için soğan kürü kullanımı; vücudunuzdaki ödem ve toksinlerden arınmanın en iyi yolu soğan kürü uygulamaktır. Ama bebek planlaması yapan bayanların bu kürü uygulamaması gerekir. Bir adet orta boy soğanı, dış kabuklarını yıkayarak 4de bölüyoruz. Suyun içinde kaynamaya aldıktan sonra 7 gün boyunca bu kürü kullanabilirsiniz.

KONHABER / ÖZEL HABER
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • İbrahim Polat/Seydişehir
    3 yıl önce

    Ödem ve toksinler için soğan kürü kullanımı; vücudunuzdaki ödem ve toksinlerden arınmanın en iyi yolu soğan kürü uygulamaktır. Ama bebek planlaması yapan bayanların bu kürü uygulamaması gerekir. Bir adet orta boy soğanı, dış kabuklarını yıkayarak 4de bölüyoruz. Suyun içinde kaynamaya aldıktan sonra 7 gün boyunca bu kürü kullanabilirsiniz. Tamam da ne kadar suya ve içilerek mi... ?

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English