Son Dakika Haberler

Mutfağın Yaramazı: Blender
                               
                   Çorba, meyve püresi ve daha bunların yanı sıra daha bir çok yemeği yaptığımız ve mutfaktaki işlerimizi hem zaman hem performans açısından, kullananın yükünü ve gücünü azaltan blender, seçim konusunda en çok öneme sahip makineler arasındadır. Blender, mutfakta sürekli kullanılan bir el makinesi olması sebebi ile kısa sürede bozulma ve hasar görme ihtimali yüksektir. Uzun süreli kullanımların açacağı hasarları en gece itelemek istiyorsanız kaliteli bir blender makinesi satın almanız gerekmektedir. Bunun için Fakir blender makineleri tam da yerinde bir tercih olacaktır hiç şüphe yok ki. https://www.fakirshop.com.tr/blender adresini ziyaret ederek sizde kaliteli bir blender sahibi olabilirsiniz.
 
Mr.Chef Quadro performans gücü, yüksek hızda çırpma işlemi, blender setlerinin özellikleri; çorba, ayran vb. Birçok ürünü daha lezzetli bir şekilde hazırlamamızı sağlamaktadır. Farklı renk ve tasarımlarıyla mutfağınıza şıklığı getirmektedir. Güzel sonuçlar elde edebilmek için de her bütçeye uygun olan blender modelleri ve renk çeşitleri ile dolu Fakirshop’u ziyaret ederek sağlıklı bir alışveriş yapabilirsiniz.
 
Blender Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Mutfaklarınız için en önem arz eden parçalardan biri olan blender, asla es geçilmemesi gereken hususlarla doludur. Blender seçimi yaparken göz önünde bulundurulması gereken belirli maddeler vardır. Maddeler şu şekildedir:
  1. Sette yer alan parçaların hız seçenekleri önemsenmelidir. Lucca Q gibi farklı hız seçeneklerine sahip olmalıdır alacağınız blender.
  2. Güç performansı da önem arz etmektedir. Güç performansı konusunda 600 ile 1000 Watt güç aralığı kullanılmalı. Bu güç oranı, en iyi performansın çıkarılmasını ve iyi bir sonuç elde edilmesini sağlar.
  3. Çorba ve benzeri sıvı olan ikramlar hazırlanırken kullanılan bu parçalar için metal şaftlı blender tercih edilmelidir.
  4. Kablolu blenderler daha güçlü olur. Fakat kablosuz olan blenderler rahatlıkla taşınabilir olma özelliklerine sahip oldukları için daha avantajlı olarak görülmekte olup tercih olarak da daha fazla tercih edilmektedir.
                  
                       Yukarıda saymış bulunduğumuz özellikler göz önüne alındığında ve bu işe kalite de eklendiğinde yaptığınız içeceklerin ve yemeklerin kötü olma gibi bir lüksü olamaz. Davetlerinizi, özel günlerinizi riske atmak istemiyor, birebir sonuç elde etmeyi arzuluyorsanız blender tercihinizi kesin bir öneri ile Fakir markasından taraf kullanmalısınız. FakirShop kolay ve güvenilir alışveriş imkanları ile sizin hep yanınızda olmaktan mutluluk duyacaktır.                                
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English