Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Mustafa Kavuş: Cumhur İttifakı gönülleri birleştiren ittifak olmaya devam edecek

Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş seçim çalışmaları kapsamında; AK Parti ve MHP Meram İlçe Teşkilat üyeleriyle birlikte; Bedesten Çarşı esnafını ziyaret etti.

Mustafa Kavuş: Cumhur İttifakı gönülleri birleştiren ittifak olmaya devam edecek
Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Mustafa Kavuş,  AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Konya Milletvekilimiz Doç. Dr. Halil Ürün, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Milliyetci Hareket Partisi  Meram ilçe Başkanı İbrahim Ay, AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı ve teşkilat mensuplarıyla; Bedesten Çarşısına ziyaret gerçekleştirerek, esnafla bir araya geldi.

Bedestende bulunan işyerlerini tek tek gezen Kavuş ve beraberindekiler esnaflardan 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı'na destek istedi.
 Türkiye'nin geleceği için Cumhur İttifakı'nın önemine değinen Mustafa Kavuş, "Cumhur İttifakı, ayağı güçlü bir şekilde yere basan bir ittifaktır. Millet iradesiyle kurulan bu ittifak, Meram'da da birlik ruhuna uygun şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin gönüllerine dokunmaya, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamaya çalışıyoruz. Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı olarak Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Başkanımız ve meclis üyesi adayları ile birlikte Bedesten Çarşısındaki esnafımıza ziyaret gerçekleştirdik. 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart Yerel seçimlerinde ve seçimlerden sonra da gönüllere giren ittifak olmayı sürdüreceğiz. Cumhur İttifakı ruhunu Konya’da, Meram’da en güzel şekilde yansıtmak için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Allah ülkemizin ve bizlerin birliğini daim kılsın” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay ise, “Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Teşkilatı olarak, Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Kavuş ve teşkilat mensuplarımızla birlikte bedesten esnafına ziyaret gerçekleştirdik. Esnaflarımızın, adayımız Mustafa Kavuş’a göstermiş olduğu ilgiden dolayı memnun kaldık. Meramlı hemşerilerimizden 24 Haziran Seçimlerinde olduğu gibi Cumhur İttifakına sahip çıkmalarını ve  Belediye Başkanlığında Cumhur İttifakı Adayımız Mustafa Kavuş’a destek olmalarını talep ediyoruz” diye konuştu 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English