Son Dakika Haberler

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen Uluslararası MÜSİAD EXPO 2020, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla 18 Kasım Çarşamba günü TÜYAP’ta açılıyor. MÜSİAD EXPO’da, bu yılda da MÜSİAD Konya Rüzgarı esecek. MÜSİAD EXPO'da MÜSİAD Konya üyesi 15 firma katılımcı olarak yer alıyor.

MÜSİAD EXPO’da Konya rüzgarı!
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Ekonomi, Finans ve Ticaret Zirvesi MÜSİAD EXPO, 18 - 21 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece - İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Pandemi tedbirlerine ve TSE COVİD 19 Güvenli Hizmet standartlarına uygun şekilde hem fiziksel hem online olarak hibrit yapılacak MÜSİAD EXPO 2020 Ticaret Fuarı, yurt içi ve yurt dışından on binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

MÜSİAD EXPO’nun 8 binin üzerinde B2B görüşmeye sahne olması ve bu görüşmelere 400’e yakın alım heyetinin yanı sıra yaklaşık 40 ülkeden iş insanı, siyasetçi ve bürokratın katılım gösterilmesi bekleniyor. Avrupa’dan Asya’ya, Afrika’dan Orta Doğu’ya, 95 ülkenin temsil edileceği MÜSİAD EXPO’da dünya ekonomisinin geleceği, bölgesel iş birlikleri ve Türkiye ekonomisinin büyüme yolunda önünü açacak faiz dışı projelerin tanıtımı en önemli gündem maddelerini oluşturacak.

Bu yıl ilk kez MÜSİAD EXPO kapsamında gerçekleştirilecek olan Dünya Fahri Konsolosları Ticaret ve Diplomasi Zirvesi düzenlenecek.  MÜSİAD Diplomatik İlişkiler Komitesi koordinasyonunda hayata geçirilecek etkinlikte, 100’ün üzerinde fahri konsolos, ziyaretçilerle bir araya gelecek.

MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı düzenlenen 24. Uluslararası İş Forumu (IBF)’nun bu seneki başlığı Virüs Ekonomisi: Yeni Dünyada Ayakta Kalmak ve Gelişmek. Alanında uzman isimlerin katılacağı Forum’da, COVİD 19 süreci ve sonrasına dair konular ele alınacak.

18. MÜSİAD EXPO'da MÜSİAD Konya Üyelerinden, ALP Raf Sistemleri, Elfatek Elektronik, Enka Süt, Güçal Alüminyum, Motus Otomotiv, Nogayt Endüstri, Orweld Elektronik, Rahim Yaman Yamanlar Ormanlar Ürünleri, Seiso Enerji, Sena Altınyıldız, Sirrac Aydınlatma, Yükselen Metal, Golda, Kayasu Enerji ve Özbey Yem katılımcı olarak yer alıyor.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English