Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Murat Kurum'dan Sarayönü'ye müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sarayönü ilçesindeki açılış töreninde konuşma yaparak Cumhur İttifakına destek istedi.Murat Kurum, ilçeye Millet Bahçesi ve güneş enerji panelini yapılacağını aktardı.

Sarayönü Belediyesinin yeni hizmet binası, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla açıldı.

Açılış töreninde konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya'da hizmet kervanını sürdürmek, yeni projeler üretmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. 

Angı, "Güçlü kadrolar güçlü desteği alacaktır. Güçlü yapı ile güçlü Türkiye'nin dostalar vereceği güveni göstereceğiz. İnşallah yeni bir rekoru 31 Mart akşamı göstereceğiz." dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise Sarayönü'ye 96 milyonluk yatırım yapıldığını aktararak, "Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. Hizmet için çalışacağız. Cumhur İttifakının adayları olarak güçlü destek istiyoruz.
Bizler önemli bir davanın yolcularıyız. 31 Mart akşamında güçlü bir destek istiyoruz." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Sarayönü'nün Cumhur İttifakına destek vereceğine inandığını aktardı.

Usta, "Bu seçim Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımızın, Bahçeli ile birlikte başlatmış olduğu önemli bir seçim... Bu ülkeyi bölmek isteyenlere karşı güçlü durabilmek için sizlerden destek istiyoruz. Herkes sandıklara gidecek, sonra oyunu Cumhur İttifakına oyunu kullanacak.
Doğalgaz ve Ladik'teki üst geçit çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağız." dedi.

Leyla Şahin Usta, Murat Kurum'a Konya'ya verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak ise Konya'da hizmet yarışının devam ettiğini söyleyerek, "4 aydır Konya'dayım, 4 aydır baş döndürücü hizmet yarışı sürüyor." dedi.

Murat Kurum'un Hakkari için yoğun çalıştığını belirten Vali Toprak, Sarayönü'nde de hizmetlerin sürdüğünü aktardı, hayırlı olmasını diledi.

Açılış törenin son konuşmasını yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'ya yeni bir hizmet getirmenin mutluluğunu yaşadığını aktardı.

Kurum, "Konya her anlamda büyüyor, her anlamda gelişiyor. Sarayönü de bu büyümeden payını alacak. Sarayönü büyük bir aile, büyük bir ilçe olarak anılıyor. Amacımız Sarayönü'ya Konya'nın uydu kendi haline getirmek... İlçemize 96 milyonluk yatırım yapıldı." dedi.

Murat Kurum, Sarayönü ilçesine Millet Bahçesi yapılacağını aktararak, "5 göz göletinin etrafına Millet Bahçesi yapacağız. Sarayönülü vatandaşlarımız burada güzel vakit  geçirecek. Müjdelerimiz bununla bitmiyor. Sarayönü'ye1 megavatlık güneş enerji panelini yapımını gerçekleştireceğiz. Gerekli kaynağı aktaracağız" dedi.

Kurum, en yüksek oy oranını her zaman Konya'dan aldıklarını belirterek 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakına destek istedi.

Bakan Kurum, "31 Martta da tercihinizi istikrardan yana kullanacağından şüphemiz yok." dedi.

Kurum, Sarayönü'ye yapılan hizmetleri anlatarak projelerin takipçileri olacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English